Αν κάνετε μόνες σας το μανικιούρ στο σπίτι πρέπει να αποφύγετε αυτά τα 3 λάθη!

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας αναγκαστήκατε να περιποιείστε μόνες τα νύχια σας μιας και η nail artist έμεινε σπίτι επίσης. Εμείς φροντίσαμε να σας δώσουμε όλες τις συμβουλές κι εσείς με τη σειράς σας παρακολουθήσατε τα tutorials των διασημότερων μανικιουρίστ.

Και κάπως έτσι γίνατε experts. Έκτοτε κλείνετε ραντεβού στο nail bar μόνο αν θέλετε να τοποθετήσετε τεχνητά νύχια ή αν σκοπός σας είναι ένα εξεζητημένο και ιδιαίτερο σχέδιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) στις 28 Αύγ, 2020 στις 9:49 πμ PDT

Αν συνεχίζετε λοιπόν να κάνετε μόνες το μανικιούρ σας θα πρέπει να αποφύγετε 3 βασικά λάθη που ώστε το αποτέλεσμα να είναι άψογο. 

Λάθος 1ο: Ξεχνάτε ή αμελείτε τη βάση και το top coat. Είναι τα δύο προϊόντα που ευθύνονται για τη φροντίδα των νυχιών και την προστασία του χρώματος. Το βερνίκι δημιουργεί κιτρινίλες και φθορά και αυτός είναι ο λόγος που πρέπει πριν από αυτό να απλώσετε base coat.

Στη συνέχεια και αφού βάψετε τα νύχια σας πρέπει να εφαρμόσετε top coat ώστε να χαρίσετε έξτρα λάμψη και το χρώμα να μείνει στη θέση του για μέρες.

Λάθος 20: Αφαιρείτε το βερνίκι νυχιών με ακατάλληλα προϊόντα. Καλό είναι να επιλέγετε ένα με ενυδατικά συστατικά και έλαια στη σύνθεση του. Το κλασικό ασετόν προκαλεί ξηρότητα και θαμπάδα στα νύχια ενώ παράλληλα τα φθείρει και τα κάνει να ξεφλουδίζουν.

Λάθος 3ο: Δεν τα αφήνετε για λίγο στην ησυχία τους. Ναι, είναι τέλεια τα χρώματα που απλώνετε όπως επίσης και το ημιμόνιμο μανικιούρ αφού αναβαθμίζουν το look σας.

Είναι απαραίτητο όμως να παραμένουν για λίγο χωρίς βερνίκι νυχιών. Αφαιρέστε το, απλώστε μια απαλή βάση και αφήστε τα να ξεκουραστούν για 1 εβδομάδα ή και περισσότερο αν αντέχετε.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

H Katy Perry ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης της με το πιο γλυκό nail art!

Δείτε τα 5 ωραιότερα haircut trends για να ξεκινήσει η νέα σεζόν με τον καλύτερο τρόπο!

Keywords
Τυχαία Θέματα