Αν θέλετε το τέλειο κόκκινο κραγιόν για τις γιορτές πρέπει να δείτε εκείνο που φόρεσε η Amber Heard στην τελευταία της εμφάνιηση

Το τέλειο, κόκκινο κραγιόν είναι το προϊόν μακιγιάζ που θέλουμε να έχουμε όλες στο νεσεσέρ μας. Ακόμη κι αν δεν είμαστε fan, σίγουρα έρχεται κάποια περίσταση που επιβάλλεται να απλώσουμε το εμβληματικό χρώμα στα χείλη. Και τα Χριστούγεννα είναι μία από αυτές. Εμείς ανακαλύψαμε το απόλυτο κόκκινο. Το φόρεσε η Amber Heard στην τελευταία της εμφάνιση.

Ας

πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Heard βρέθηκε στο event που πραγματοποιήθηκε στο Los Angeles με αφορμή τη συνεργασία της Puma με τον οίκο Balmai, στην οποία κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας είναι η αγαπημένη της Cara Delevingne. H Amber συνδύασε το sport look και τα κυματιστά ξανθά μαλλιά της με το ωραιότερο κόκκινο κραγιόν δίνοντας σε όλες εμάς την καλύτερη έμπνευση για το γιορτινό look. Φόρεσε μια brick-red απόχρωση που ταιριάζει τέλεια στον τόνο της επιδερμίδας της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amber Heard (@amberheard) στις 22 Νοέ, 2019 στις 12:18 μμ PST

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Heard επιλέγει το κόκκινο χρώμα για τα χείλη της. Είναι το αγαπημένο της και συνήθως το συνδυάζει με έντονες βλεφαρίδες και τονισμένα φρύδια που θυμίζουν πολύ τη Marilyn Monroe.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amber Heard (@amberheard) στις 30 Αύγ, 2019 στις 11:46 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη L’Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) στις 20 Μάι, 2019 στις 12:48 μμ PDT

Τον περασμένο Απρίλιο, στην πρεμιέρα της ταινίας Sorry Angel η Amber φόρεσε το L’ Oreal Paris Infallible Pro-Matte Liquid Lipstick στην απόχρωση Matador. Πρόκειται για μα κόκκινη απόχρωση με μπλε υποτόνους που χαρίζει απίθανη λάμψη ενώ παραμένει στα χείλη αναλλοίωτο για ώρες. Παράλληλα έχει δηλώσει σε συνέντευξη της πως ένα ακόμη αγαπημένο της κραγιόν είναι το L’ Oreal Paris Colour Riche Lip Color στην απόχρωση Divine, που κινείται ανάμεσα στο κόκκινο και το μοβ.

Εμείς σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τις συγκεκριμένες αποχρώσεις και να επιλέξετε εκείνη που θα σας χαρίσει το glam look των γιορτών. Το κόκκινο κραγιόν άλλωστε είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες αρκεί να το συνδυάσετε με το σωστό τρόπο. Παράλληλα μπορείτε να το απλώσετε όσο διακριτικά ή bold θέλετε. Μην ξεχάσετε να κάνετε περίγραμμα με ένα μολύβι στην ίδια ακριβώς απόχρωση με το κραγιόν.

Διαβάστε ακόμη:

Τον πιο απίθανο τρόπο για το τέλειο winged eyeliner τον αποκάλυψε μια influencer και πρέπει να τον δείτε τώρα αμέσως (video)

Raspberry Bourbon: Η απόχρωση στα μαλλιά που πρέπει να δείτε

Keywords
Τυχαία Θέματα