Ανακαλύψαμε την παλέτα σκιών που πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να αντιγράψετε το “Studio 54” eye look της Hailey Bieber

Η Hailey Bieber είναι μια κούκλα. Και ειδικά μετά το γάμο της με τον Justin λάμπει ολόκληρη. Κάθε της εμφάνιση είναι εντυπωσιακή ακόμη κι όταν τη συλλαμβάνει ο φακός χωρίς μακιγιάζ, με ένα καφέ στο χέρι. Όταν δε, πρόκειται για επίσημες, βραδινές εμφανίσεις μας αφήνει άφωνες. Όπως η τελευταία για παράδειγμα όπου υιοθέτησε το ωραιότερο eye look της χρονιάς.

Η Bieber βρέθηκε πριν

από λίγες μέρες στο Βερολίνο προκειμένου να παραστεί σε event του Calvin Klein. Για όσους δεν το γνωρίζουν είναι το κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας του οίκου. Το party είχε θέμα το θρυλικό Studio 54 και η Bieber υιοθέτησε ένα από τα πιο λαμπερά looks ever. Το smoky eye με aquamarine απόχρωση ήταν αδιανόητη. Το συνδύασε με έντονο ροζ blush, highlighter, καλοσχηματισμένα φρύδια και ανάλαφρους κυματισμούς στα μαλλιά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) στις 20 Νοέ, 2019 στις 1:56 μμ PST

Υπεύθυνη για το μακιγιάζ της Bieber ήταν η celebrity make up artist, Nikkie Wolff και για το χτένισμα της ο Peter Lux.

“Το θέμα του πάρτι ήταν το Studio 54 και φυσικά αυτό ήταν και η έμπνευση μου” είπε η Wolff. “Χρησιμοποίησα πράσινο μολύβι στη βάση του βλεφάρου για να δημιουργήσω το smoky εφέ και στη συνέχεια άπλωσα σκιές από την παλέτα Dior 5 Couleurs Happy 2020 Limited Edition Eyeshadow Palette, 007 Party in Colors. Το μυστικό για να μη φαίνεται βαρύ το βλέμμα είναι να είναι να απλώσετε ένα σκούρο μολύβι στο πάνω βλέφαρο και να κάνετε καλό blending. Στη συνέχεια αφήνετε ένα κενό στο κέντρο του βλεφάρου και απλώνετε τη φωτεινή σκιά” λέει η make up artist.

Τέλος, η Wolff άπλωσε με τα δάχτυλα μικρή ποσότητα του MAC Reflex Glitter στην απόχρωση Teal για να χαρίσει έξτρα λάμψη.

Και κάτι ακόμη: Για να “χτενίσει” τα φρύδια χρησιμοποίησε ένα βουρτσάκι και το μαγικό Soap Brows, το μικρό μυστικό όλων των make up artist που δίνει φόρμα και τα κρατά στη θέση τους ώρες.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Δημήτρης Γιαννέτος δημιούργησε στη Maria Menounos το ωραιότερο, χειμωνιάτικο χρώμα και πρέπει να το δείτε αν θέλετε μια σοφιστικέ αλλαγή στα μαλλιά σας

Τα ωραιότερα και πιο άνετα lip gloss ever για εσάς που δεν αντέχετε τη sticky αίσθηση στα χείλη σας

Keywords
Τυχαία Θέματα