Ανανεώστε την νυχτερινή ρουτίνα περιποίησης πριν έρθει ο Χειμώνας ξεκινώντας από την ενυδατική σας κρέμα και το serum

Καθημερινά εκθέτετε τον εαυτό της σε πολλούς επιθετικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες, χωρίς να το καταλαβαίνετε. Το μπλε φως της οθόνης, οι ακτίνες UV, τα ρυπογόνα σωματίδια, οι ελεύθερες ρίζες και το κλιματιστικό, αποτελούν κομμάτι της καθημερινής σας ζωής.

Ωστόσο, μπορείτε να κερδίσετε την καθημερινή μάχη εναντίον τους, εφαρμόζοντας στην καθημερινότητά μια αποδεδειγμένα αποτελεσματική, μέθοδο περιποίησης. Κι αυτό γιατί στην πόλη, πολύ περισσότερο από οπουδήποτε αλλού,

ειδικά με τον πολυάσχολο τρόπο ζωής, η επιδερμίδα τείνει να ξηραίνεται γρηγορότερα, αφήνοντας έτσι μια θαμπή και ανομοιόμορφη όψη με εμφανείς λεπτές γραμμές.

Εμείς και πάλι σας έχουμε δύο νέες φόρμουλες που ανήκουν στη σειρά περιποίησης Skin Life της Lancaster, απευθύνονται σε ηλικίες 24-35 και λειτουργούν σαν ασπίδα ενάντια στις συνθήκες που επιβαρύνουν την επιδερμίδα στο αστικό περιβάλλον.

Περιλαμβάνουν 2 βασικές τεχνολογίες: το Σύστημα Oxygen-Fix και το Σύμπλεγμα Broad Anti-Pollution και για ακόμη πιο ολοκληρωμένη δράση, όλες οι συνθέσεις εξασφαλίζουν μέγιστη ενυδάτωση και βοηθούν στην πρόληψη των πρώτων σημαδιών γήρανσης.

Αρχικά, πρόκειται για το Skin Life Hydra Serum που χαρίζει μέγιστη ενυδάτωση για όλους τους τύπους δέρματος χάρη στην πρωτοποριακή του σύνθεση. Περιέχει Γλυκερόλης και Βιταμίνη F, γνωστά για την ενίσχυση του δερματικού φραγμού και τον περιορισμό της αφυδάτωσης. Το εκχύλισμα μαύρου πιπεριού ενισχύει την ανάπλαση της επιδερμίδας, διεγείροντας την σύνθεση των κύριων συστατικών του δέρματος, του κολλαγόνου και του υαλουρονικού οξέος και η καφεΐνη βελτιώνει τη λάμψη της επιδερμίδας. Παράλληλα περιλαμβάνει το σύμπλεγμα Broad Anti-Pollution το οποίο βοηθάει το δέρμα να καταπολεμήσει τις βλάβες που προκαλούνται από τους διάφορους τύπους εσωτερικής και εξωτερικής ρύπανσης.

To επόμενο βήμα ανήκει στην Skin Life Night Recovery Cream. Κατά τη διάρκεια της νύχτας η επιδερμίδα αναγεννάται και αναπλάθεται. Το διάστημα μεταξύ 11 μ.μ. και 2 π.μ. ονομάζεται «πολύτιμες ώρες» μιας και  η δραστηριότητα των δερματικών κυττάρων κορυφώνεται. Η μικροκυκλοφορία επιταχύνεται και το δέρμα αποκαθιστά την οξυγόνωσή του. Η νύχτα είναι η πιο ευνοϊκή στιγμή για την περιποίηση της επιδερμίδας. Η κυτταρική δραστηριότητα είναι πιο έντονη και η επιδερμίδα είναι περισσότερο διαπερατή στην αρχή της νύχτας. Το δέρμα μπορεί να αναπληρώσει τα αντιοξειδωτικά του για την επόμενη μέρα.

Η Skin Life Night Recovery Cream παρέχει όλη την απαραίτητη ενέργεια για να βοηθήσει στην ανάπλαση των κυττάρων, έτσι ώστε να καταπολεμήσουν τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Μετά από μία ημέρα έκθεσης σε ρύπους, το Broad Anti-Pollution complex βοηθάει την επιδερμίδας να καταπολεμήσει τις φθορές που που προκλήθηκαν από κάθε επιθετικό περιβαλλοντικό παράγοντα.

Διαβάστε ακόμη:

Είναι αλήθεια τελικά πως τα μαλλιά μακραίνουν πιο γρήγορα αν τα κόβετε συχνά; Οι ειδικοί απαντούν

Οξέα φρούτων: Η Θεανώ Μπέλλα αποκαλύπτει τα πάντα για τη θεραπεία που πρέπει να κάνετε πριν τις γιορτές

Keywords
Τυχαία Θέματα