Αναστασία Περράκη για διαζύγιο με Μιχάλη Μουρούτσο: “Όλα αυτά έχουν πάρει το δρόμο τους”

Αν και η Αναστασία Περράκη με τον Μιχάλη Μουρούτσο έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια, η έκδοση του διαζυγίου τους καθυστερούσε. Το πρώην ζευγάρι βρισκόταν σε μια δικαστική διαμάχη που κατά καιρούς είχε γίνει πρώτο θέμα.

Ωστόσο, φαίνεται σύμφωνα με τα λεγόμενά της στην Real News, πως διανύουν μια πιο ομαλή φάση και όλα έχουν πάρει το δρόμο τους.

«Όλα αυτά έχουν πάρει τον δρόμο τους και βρισκόμαστε σε μια περίοδο πάρα πολύ καλή και ομαλή. Δόξα το Θεό, είμαστε πολύ καλά. Ίσως

να ήθελε και τον χρόνο του όλο αυτό για να ωριμάσει» εξομολογείται η Αναστασία Περράκη στην εφημερίδα.

View this post on Instagram

Μανιτάρι μαγικό #iamback #mushroom #haircut #newcolor #thankyou @iliasandstaff #naturalblonde

A post shared by @ anastasiaperraki on May 13, 2020 at 8:14am PDT

Το γνωστό μοντέλο έχει προχωρήσει και στην προσωπική της ζωή, καθώς διατηρεί σχέση με τον νεαρό Χρήστο Μπίρμπα, τα τελευταία πέντε χρόνια.

«Αφήνω τα πράγματα να κυλήσουν. Αποφάσισα ότι μετά το διαζύγιο δεν χρειάζεται να πιέζω καταστάσεις. Αφήνω τα πράγματα να βρουν τον δικό τους χώρο. Είμαι σε μια ήρεμη φάση. Παρόλο που ότι έγινε με την πανδημία μας θορύβησε, προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά» λέει το πανέμορφο μοντέλο.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Αναστασία Περράκη δεν είχε κρύψει την ενόχληση της για την έκταση που είχε πάρει το θέμα του διαζυγίου της.

«Εγώ ποτέ δεν έκρυψα ότι υπήρχαν διαφορές μεταξύ μας. Και όποτε με ρωτούσαν πάντα απαντούσα ότι υπήρχαν προβλήματα. Θεωρώ άκομψο αυτά τα οποία γράφτηκαν, ήταν πολύ προσωπικά θέματα. Εγώ σοκαρίστηκα για πρώτη φορά, παρότι έχουν γραφτεί διάφορα κατά καιρούς. Με σόκαρε το ότι βγήκαν πολλές λεπτομέρειες, υπάρχει ένα παιδί κι έπρεπε να μπει ένα όριο στο τι γράφεται. Όταν φτάνεις στο σημείο των δικαστηρίων θα ειπωθούν πράγματα που δεν είναι ευχάριστα ούτε από η μια πλευρά, ούτε από την άλλη, απλώς η τόσο πολύ έκθεση και η λεπτομέρειες που γράφτηκαν η αλήθεια είναι ότι με σόκαραν».

Διαβάστε περισσότερα:

Σωτήρης Ταχτσόγλου: Συγκλονίζει περιγράφοντας την πτώση του από τον τρίτο όροφο

Σταυρής Γεωργίου: Δείτε την εντυπωσιακή υποδοχή που του ετοίμασαν στην Κύπρο!

Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία της μικρής Μαρίνας με τον Μάκη Παντζόπουλο για την “γιορτή του πατέρα”

Keywords
Τυχαία Θέματα