Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Αυτός ήταν ο λόγος που ο… “Τίμος” δεν αποχώρησε με ωραίο τρόπο από τη σειρά “Λάμψη”!

Ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος ετοιμάζεται μετά από 13 περίπου χρόνια να επιστρέψει στην τηλεόραση. Σε συνέντευξη του στο Πρω1νό, ο ηθοποιός εξήγησε πως χάθηκε από το χώρο της τηλεόρασης λόγω δικών του λαθών στη συμπεριφορά και στις επιλογές και κάποιων συγκυριών και ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου στη νέα του σειρά “8 λέξεις”. Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στην περίοδο κατάθλιψης που πέρασε, τις δουλειές που έκανε εκτός υποκριτικής και αποκάλυψε για ποιο λόγο έφυγε από την σειρά “Λάμψη”

και μάλιστα όχι με ωραίο τρόπο.

“Με ζόρισε η δημοσιότητα, δεν κατάφερα να το διαχειριστώ έξυπνα και καλά. Το αποδέχτηκα. Έγινε μέρος της δουλειάς. Θα μπορούσα να είμαι πιο ευγενικός στην ανταπόκριση των θεατών. Όταν ας πούμε μου ζητάνε φωτογραφίες να τις βγάζω. Η ενόχληση ήταν στην αρχή, στην πρώτη σειρά που έκανα στην ΕΡΤ, το “Μικροί Μεγάλοι”, όχι τόσο στη Λάμψη, εκεί ήταν το πρώτο έντονο σοκ, εκεί ήταν τα ουρλιαχτά από τις θαυμάστριες.

Ο Νίκος Φώσκολος ήταν ένας γενναιόδωρος άντρας, ο οποίος ενώ του την είχα κάνει κάποια στιγμή, αργότερα όταν με χρειάστηκε, μέσω του γιου του του τον πήρα τηλέφωνο και μου είχε πει “ξέχασε τα, πήγαινε πάρε κείμενα”. Είχα φύγει από τη Λάμψη χωρίς ωραίο τρόπο. Ήταν καλλιτεχνικός ο λόγος. Έφυγα γιατί δεν μου άρεσε ο ρόλος που μου έγραψε. Ο “Τίμος” είχε διάφορες περιπέτειες στη ζωή του, η τελευταία δεν μου άρεσε. Μου είχε υποσχεθεί κάτι άλλο και μου έφερε κάτι άλλο γιατί έτσι τον βόλευε. Ερωτεύτηκε τη γυναίκα του πατέρα του. Το είχαμε παίξει αυτό δάσκαλε μου, βάλε μου την άλλη ιστορία. Όχι δεν θα την κάνω, γεια…Έζησα αξιοπρεπώς, πήρα πολλά χρήματα,αλλά δεν έγινα πλούσιος από αυτή τη δουλειά. Το σπίτι μου και η κάρτα μου ήταν διαθέσιμη σε όσους είχαν ανάγκη τότε.”, ανέφερε ο ηθοποιός στον Άρη Καβατζίκη.

Διαβάστε ακόμα: Έξαλλος ο Φίλιππος Σοφιανός: “Πως τις λένε αυτές τις π@@@ριές!”

Το spoiler της Φαίης για το MasterChef και οι φήμες για αποχώρηση ενός από τους κριτές!

Keywords
Τυχαία Θέματα