Ανδρέας Γεωργίου: Σε αυτό το κανάλι θα δούμε τη νέα του σειρά «8 λέξεις» – Ανακοινώθηκε επίσημα

Το τελευταίο επεισόδιο του “Τατουάζ” προβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη στον Alpha και χθες βράδυ, σε ένα από τα διαφημιστικά μηνύματα του Survivor στον ΣΚΑΙ προβλήθηκε επισήμως το τρέιλερ της νέας παραγωγής του Ανδρέα Γεωργίου.

Ο λόγος για τις “8 λέξεις”, που θα δούμε στον ΣΚΑΙ ανακοινώνοντας παράλληλα με αυτό τον τρόπο και το τέλος της συνεργασίας του Ανδρέα Γεωργίου με τον Alpha. Πρόκειται για μια ιστορία αγάπης που υπογράφουν η Βάνα Δημητρίου, ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλης Νικολάου και στην οποία πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Πέμμυ Ζούνη, Απόστολος Γκλέτσος, Γιώργος Παρτσαλάκης, Θάλεια Ματίκα Δανάη Παππά, Ειρήνη Καραγεώργη και Ιάσωνας Παπαματθαίου.

“Ένας ισχυρός άντρας με σκοτεινό παρελθόν. Ένας τολμηρός καλλιτέχνης που ζει για το παρόν. Ένα ανεκπλήρωτο πάθος που δεν έχει μέλλον. Όμως η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια. Σε αυτό το παιχνίδι όποιος χάσει θα χάσει τα πάντα. Τώρα ο χρόνος παγώνει. Όλα τελειώνουν. Και κάπως έτσι ξαναρχίζουν.”

Μια δυνατή ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, μυστικά και αποκαλύψεις. Το μυστικό κρύβεται σε 8 λέξεις.”, βλέπουμε στην περιγραφή του τρέιλερ που είχε κυκλοφορήσει πριν από περίπου 1,5 στο youtube από τον Ανδρέα Γεωργίου.

Ο Ανδρέας Γεωργίου το ανακοίνωσε και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram γράφοντας να εμπιστευόμαστε τη μαγεία που έχουν τα νέα ξεκινήματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Trust the magic of new beginnings… #8lexeis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andreas Geo (@georgiou82) στις 30 Ιούν, 2019 στις 5:53 μμ PDT

Διαβάστε ακόμα:

Το τρυφερό φιλί Τανιμανίδη – Μπόμπα στον τελικό του Survivor!

Δεν θα πιστέψεις πώς ανακοίνωσε η Βασιλική Μιλλούση στον Λευτέρη Πετρούνια ότι θα γίνουν γονείς

Μυρτώ Αλικάκη: Πώς είναι η σχέση της με τον πρώην σύζυγό της Πέτρο Λαγούτη;

Keywords
Τυχαία Θέματα