Απίστευτη ένταση στο Πρω1νό μετά τις δηλώσεις της Μιζεράκη: “Δεν μπορεί να έχεις πάει στο Power of Love ημίγυμνη…”

Σε δηλώσεις της στο Πρω1νό και στη Μαρία Κοκολάκη, η Στέλλα Μιζεράκη αποκάλυψε πως την ενδιαφέρει ο χώρος της τηλεόρασης γι’ αυτό ξεκίνησε μαθήματα στο ΑΝΤ1 Medialab: “Πηγαίνω και παρακολουθώ σεμινάρια τηλεπαρουσίασης στο ΑΝΤ1 Medialab, θέλω να ασχοληθώ σοβαρά με τον χώρο της τηλεόρασης.”, είπε και συμπλήρωσε πως θα ήθελε να παρουσιάσει δελτίο ειδήσεων: “Θα ήθελα να κάνω δική μου εκπομπή στη τηλεόραση, ακόμη και δελτίο ειδήσεων, το κάνω στη σχολή και μου αρέσει”!

Η δήλωση της για το δελτίο ειδήσεων ενόχλησε ιδιαίτερα τους συνεργάτες της Φαίη μας, οι οποίοι έσπευσαν να τονίσουν τη δυσαρέσκεια τους για τα όσα ειπώθηκαν, αλλά και για τις επιλογές των προσώπων που γίνονται στη τηλεόραση. Σε έντονο ύφος η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε: “Δεν μπορεί η Στέλλα Μιζεράκη να κάνει δελτίο ειδήσεων. Διότι για να κάνεις δελτίο ειδήσεων ακόμη και σε μια χώρα τριτοκοσμική, πρέπει να έχεις σπουδάσει δημοσιογραφία, να ξέρεις ελληνικά… Δεν μπορεί να έχεις πάει στο Power of Love ημίγυμνη, να έχεις βάλει δυο κιλά μαλλί και φακούς επαφής… Τελείωσε το Power of Love και πήγε να παρουσιάσει ένα παιχνίδι στο οποίο ζήτημα να είπε δέκα φράσεις. Δεν μπορούσε. Δε μπορεί να βγαίνει η κάθε κοπέλα από τα ριάλιτι και να λέει ότι θα παρουσιάσει δελτίο ειδήσεων. Μας προσβάλλει αυτό το πράγμα που λέει. Τι δουλεία έκανε πριν μπει στο Power of Love; Ξέρεις κανείς μας”;

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Άρης Καβατζίκης, ο οποίος φανερά εκνευρισμένος είπε, μεταξύ άλλων: “Συγγνώμη που το λέω. Όταν δίνονται ευκαιρίες στη Στέλλα Μιζεράκη να παρουσιάσει εκπομπή και μου βγαίνει σε δήλωση και λέει πως θα παρουσιάσει το δελτίο ειδήσεων, είμαι γελοίος που κάθομαι και δέχομαι που κάνω αυτή τη δουλειά για να βλέπω τη Στέλλα Μιζεράκη. Δε μπορώ να δεχτώ πως ζω σε τόση φτήνια. Τα κανάλια δίνουν ευκαιρίες στις Στέλλες Μιζεράκες και ο κόσμος νομίζει πως είμαστε το ίδιο ευτελείς και έχουμε περάσει τα ίδια για να βγούμε σε ένα πάνελ. Όχι δεν είμαστε”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Παίκτρια του GNTM θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία “Ρόδα τσάντα και κοπάνα 5”!

Ο Γιώργος Μαυρίδης αποκάλυψε τον λόγο που χώρισε από τη Νικολέττα Ράλλη!

Τα καρφιά του Χαράλαμπου Κοτσώνη μετά την αποχώρησή του από το MasterChef!

Keywords
Τυχαία Θέματα