Απίστευτο! Η Gigi Hadid αποχώρησε από το show της Victoria’s Secret

H Gigi Hadid είχε αποφασίσει να περπατήσει στο show της Victoria’s Secret και αυτή τη χρονιά και λίγο πριν το show ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετέχει στο show. συγκεκριμένα η Gigi έγραψε στο twitter της πως δεν είναι στην Κίνα και στο show της Victoria’s Secret αλλά πως ανυπομονεί να ξανασυναντηθεί με τα κορίτσια στο επόμενο show.

Πολλοί αναρωτήθηκαν για ποιο λόγο το μοντέλο πήρε μια τέτοια απόφαση και αν και κανείς δεν γνωρίζει τον πραγματικό λόγο υπάρχουν 3 λόγοι

που φαίνεται να είναι πιθανόν να ισχύουν.

1. Δεν ήθελε να αντιμετωπίσει τον κινέζικο τύπο

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Gigi δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαινόταν να κάνει πλάκα με ένα αγαλματάκι του Βούδα. Μετά τη δημοσίευση δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια για το συγκεκριμένο βίντεο και όταν τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκε πως θα περπατήσει στο show τα σχόλια εντάθηκαν και πάλι.

2. Δεν μπόρεσε να βγάλει κινέζικη βίζα

Ο συγκεκριμένος λόγος φαίνεται να είναι ο πιο πιθανός καθώς η Κίνα έχει πολύ αυστηρούς κανόνες σχετικά με τις βίζες που εκδίδει. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισαν και άλλα 4 μοντέλα που επίσης δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν στο show.

3. Eίχε υπογράψει συμβόλαιο με άλλη εταιρεία

Ακριβώς αυτό συνέβη στη φίλη της, Kendall Jenner, μόνο που η Kendall το γνώριζε από την αρχή ότι δεν θα μπορέσει να περπατήσει στο show εξαιτίας των όρων που είχε το συμβόλαιό της με άλλη εταιρία εσωρούχων. Έτσι, αν κάτι τέτοιο συνέβη και στην Gigi υποθέτουμε πως θα το γνώριζε νωρίτερα και δεν θα το ανακοίνωνε τελευταία στιγμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα