Αποκάλυψη: Παίκτης του Survivor 3 είναι κολλητός του Σάκη Τανιμανίδη!

Το Instagram φαίνεται πως «έκαψε» το Σάκη Τανιμανίδη, αφού αποκαλύφθηκε πως διατηρεί φιλικές σχέσεις με έναν από τους παίκτες που θα συμμετάσχουν στο φετινό Survivor.

Όπως ανέφερε η Ελένη Τσολάκη στην εκπομπή “Τι λέει;” ο Κυριάκος Πελεκάνος είναι φίλος του παρουσιαστή και αναμένεται να τον δούμε να αγωνίζεται στην ομάδα των Ελλήνων.

Μάλιστα, δεν πρόκειται για μια απλή γνωριμία, αλλά για μια φιλία που κρατά αρκετά χρόνια, αφού οι αποδείξεις

που μας έρχονται από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μιλούν από μόνες τους.

Επιπλέον, ο γάμος του με την Τατιάνα Ησαΐα έγινε πρωτοσέλιδο στις κυπριακές εφημερίδες.

Ο Κυριάκος Πελεκάνος και η σύζυγός του, το καλοκαίρι είχαν ταξιδέψει στη Σίφνο, προκειμένου να δώσουν το «παρών» στο γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα, ενώ στη φωτογραφία που ανέβασε μαζί με το ζευγάρι, έγραψε στη λεζάντα: «Πάντα υγεία, ευτυχία και σύντομα να μεγαλώσει η όμορφη οικογένεια! (Κόρη κατά προτίμηση? Ο Κριστιάν περιμένει).»

Από την άλλη, ο Σάκης Τανιμανίδης τον Οκτώβριο του 2017 είχε βρεθεί στην Κύπρο και είχε βγάλει φωτογραφία με τους κολλητούς του, ανάμεσα στους οποίους βρισκόταν και ο Κυριάκος Πελεκάνος.

Ο γνωστός παρουσιαστής είχε γράψει τότε: «Αυτό που έχεις να δεις τους κολλητούς σου 5 χρόνια, και μόλις βρεθείτε είναι σαν να μην πέρασε λεπτό!! Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα και πάλι στην Κύπρο μετά από τόσο καιρό! Λίγο τα φιλαράκια μου, λίγο που έχω έρθει τόσες φορές, λίγο το χαλούμι…νοιώθω σαν το σπίτι μου!»

Πάντως, ο Σάκης Τανιναμνίδης ήταν εκεί στις φετινές audition του Survivor, προκειμένου να επιλέξει, μαζί με την παραγωγή, τα άτομα που θα λάβουν μέρος στο παιχνίδι επιβίωσης και θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

Διαβάστε ακόμα:

Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα του “Your Face Sounds Familiar” -Τι δήλωσε η Μαρία Μπεκατώρου στο Πρω1νό;

Keywords
Τυχαία Θέματα