Μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο Έλληνας τραγουδιστής-Τι συνέβη;

Δύσκολα περνάει τις ημέρες του Πάσχα πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής, καθώς ανεβαίνει το δικό του “Γολγοθά” λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso και ρεπορτάζ του Αλκίνοου Μπουνιά, ο Δάκης περνάει άλλη μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του. Περίπου δέκα ημέρες πριν, ο τραγουδιστής οδηγήθηκε στο νοσοκομείο μετά από έντονους πόνους που είχε στην κοιλιά. Οι γιατροί συνέστησαν να μπει εσπευσμένα στο

χειρουργείο, κάτι που έγινε. Η επέμβαση έγινε στο έντερο και όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο τραγουδιστής περιμένει τα αποτελέσματα κάποιων εξετάσεων που έγιναν.

Άτομο από το περιβάλλον του, μίλησε στην Espresso για τις δύσκολες ώρες που βιώνει ο τραγουδιστής: «Μετά το πρόβλημα με τη μέση του, με τα μάτια του, αλλά και τα κινητικά προβλήματα που του δημιουργήθηκαν από ένα πέσιμο, τώρα βρέθηκε πάλι αντιμέτωπος με το νυστέρι. Έτσι, εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο και θα είναι ψέμα να πούμε πως δεν μας κυρίευσε η αγωνία για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει. Όπως και να το κάνουμε, είναι “Γολγοθάς” να μπαινοβγαίνεις στα χειρουργεία και στα νοσοκομεία. Ενώ πάνε καλά τα πράγματα στην καριέρα του, κάθε τόσο δημιουργείται κι ένα θέμα με την υγεία του. Λες και τον έχουν ματιάσει».

Διαβάστε ακόμη:

Η Δούκισσα Νομικού μας δείχνει τα δώρα που έλαβε για τον γιο της!

Keywords
Τυχαία Θέματα