Χάρης Βαρθακούρης: Απαντά με αποδείξεις στους Γκουντάρα – Κάκκαβα για το Instagram του «Όλα γκούντ»

Μία νέα «κόντρα» φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στην εγχώρια showbiz και πρωταγωνιστές αυτής είναι ο Χάρης Βαρθακούρης και οι Γρηγόρης Γκουντάρας και Νάταλι Κάκκαβα.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο τραγουδιστής και παρουσιαστής κατηγόρησε τους οικοδεσπότες της εκπομπής «Όλα γκουντ» ότι χρησιμοποιούν τον λογαριασμό στο Instagram του «Σου Κου Family», με τους ήδη υπάρχοντες

followers, για την εκπομπή τους αντί να δημιουργήσουν έναν καινούργιο.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα δεν άφησαν αναπάντητη αυτή την τοποθέτηση, υποστηρίζοντας ότι οι λογαριασμοί ανήκουν στα κανάλια και όχι στους παρουσιαστές και ότι πιο πριν αυτό το προφίλ άνηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Σήμερα, λοιπόν, ο Χάρης Βαρθακούρης επέστρεψε με νέες αναρτήσεις, μέσα από τις οποίες αποδεικνύει ότι το συγκεκριμένο προφίλ φτιάχτηκε για την εκπομπή «Σου Κου Family» και δεν υπήρχε πιο πριν.

Ειδικότερα, έγραψε: «Επειδή κάποιοι δεν γνωρίζουν ούτε τα βασικά, δηλαδή ότι μπορείς να δεις πότε δημιουργήθηκε ένας λογαριασμός. Ο λογαριασμός δεν άνηκε σε καμία εκπομπή του Λιάγκα. Ποια εκπομπή είχε ο Λιάγκας στις 8 Δεκεμβρίου του 2020; Εμείς δεν κληρονομήσαμε κανένα Instagram, κανενός.

Το φτιάξαμε από το μηδέν με το σπαθί μας. Και εννοείται ότι δεν με νοιάζει το Instagram, είναι το λιγότερο απ’ όλα αλλά κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή. Ας είμαι εγώ που δεν έχω τίποτα να χάσω.

Επίσης, μπορείς να δεις πόσες φορές άλλαξε όνομα ένα account. Στην προκείμενη έχει αλλάξει μία φορά, όταν από «Σου Κου Family» έγινε αυτό που έγινε».

Δείτε τις αναρτήσεις:

Διαβάστε ακόμα:

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Η σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα της έντεκα ημέρες μετά τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη

Γιώργος Παπαδόπουλος – Γαλάτεια Βασιλειάδη: Αποκάλυψαν το φύλο του μωρού που περιμένουν

Πρώτη ημέρα στο σχολείο: Γνωστές μανούλες μοιράζονται τρυφερές αναρτήσεις με τα παιδιά τους

Keywords
Τυχαία Θέματα