Χαρίστε στα μάτια σας καθημερινά μια δόση νεότητας

Η περιοχή των ματιών είναι η πιο ευαίσθητη του προσώπου και παράλληλα εκείνη στην οποία εμφανίζονται πρώτα τα σημάδια κούρασης και γήρανσης. Λεπτές ρυτίδες, μαύροι κύκλοι, πρηξίματα και σακούλες είναι τα πιο σοβαρά και ενοχλητικά ταυτόχρονα. Καθημερινά προσπαθούμε να τα μειώσουμε και να τα καλύψουμε πότε με επιτυχία και πότε όχι.

Αυτό που χρειάζεται στην ουσία είναι μια γερή δόση νεότητας και θα το πετύχετε αν χρησιμοποιήσετε το κατάλληλο προϊόν. Εμείς το βρήκαμε και δεν θα το κρατήσουμε μυστικό. Πρόκειται για το νέο Youth Dose Eye

Treatment της Kiehl’s που καλύπτει την μεγαλύτερη απαίτηση σας: να καλύψει τα σημάδια άμεσα και όχι μακροπρόθεσμα.

Είναι μια θεραπεία με πολλαπλά οφέλη που λειαίνει και φωτίζει αμέσως την περιοχή κάτω από τα μάτια, ενώ ταυτόχρονα μειώνει την όψη των λεπτών γραμμών, των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος σε βάθος χρόνου. Η σύνθεση του νέου Youth Dose Eye Treatment, αποτελείται από έναν συνδυασμό μικροσφαιριδίων πούδρας που αντανακλούν και διαχέουν το φως χαρίζοντας στην επιδερμίδα φυσική φωτεινή και απαλή όψη.

Παράλληλα περιέχει έναν πανίσχυρο συνδυασμό εκχυλίσματος σπόρων σταφυλιού, προρετινόλης και βιταμίνης C, συστατικά που συνεργάζονται τέλεια με αποτέλεσμα να ενυδατώνουν, λειαίνουν και φωτίζουν την επιδερμίδα αμέσως μετά την εφαρμογή αλλά και πιο έντονα με την πάροδο του χρόνου.

Η Προρετινόλη είναι παράγωγο της Ρετινόλης (Βιταμίνη Α). Μειώνει τα σημάδια που οφείλονται στις κινήσεις των μυών στην περιοχή των ματιών, συμβάλλοντας στη λείανση της επιδερμίδας και στη μείωση των λεπτών γραμμών. Επίσης, «ενδυναμώνει» τη λεπτή επιδερμίδα στο περίγραμμα των ματιών συμβάλλοντας στη μείωση του πρηξίματος.

Το εκχύλισμα σπόρων κόκκινου σταφυλιού ενισχύει τη φωτεινότητα της επιδερμίδας ελαχιστοποιώντας την όψη των μαύρων κύκλων.

Η βιταμίνη C με τη σειρά της έχει πολλαπλά οφέλη, προσφέροντας ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία, βελτίωση της υφής της επιδερμίδας και μακροπρόθεσμη επανορθωτική δράση.

Απλώνετε μια μικρή ποσότητα σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα πρωί και βράδυ.

Διαβάστε ακόμη:

Τα προϊόντα μακιγιάζ στο χρώμα της χρονιάς που θα λατρέψετε

To make up look στο τελευταίο catwalk του Οίκου Versace είναι ότι πιο θηλυκό έχετε δει μέχρι τώρα

Keywords
Τυχαία Θέματα