Χρόνια πολλά Φαίη! Ένα βίντεο με τα 30 πιο iconic looks της Φαίης! (VIDEO)

Σήμερα γιορτάζει η Φαίη μας και εμείς στο Faysbook.gr ετοιμάσαμε ένα βίντεο με τα πιο iconic looks που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια. Όλα τα outfits που θα δεις είναι μοναδικά και αποτελούν προτάσεις και για εσένα!

Η Φαίη μας αγαπάει τη μόδα και της αρέσει να πειραματίζεται με διάφορα looks. Μέσα στην τελευταία χρονιά έχει φορέσει πολλά εντυπωσιακά φορέματα, τουαλέτες και sequin dresses που έχουν μαγνητίσει όλα τα βλέμματα πάνω τους.

Στην καθημερινότητά της η Φαίη

αγαπάει το πιο απλό ντύσιμο και της αρέσει να κάνει mix & match συνδυασμούς. Το λευκό, το μαύρο και το κόκκινο είναι 3 χρώματα που αγαπάει ιδιαίτερα και δεν αποχωρίζεται εύκολα. Η Φαίη έχει επίσης μια αδυναμία στις μίνι στενές φούστες, στις κλος vintage skirts αλλά και στις pencil φούστες. Συνήθως τις συνδυάζει με εντυπωσιακά tops ή πουκάμισα ή ακόμα και με t-shirts για πιο casual look. Τα πιο καλά παντελόνια τα επιλέγει να είναι ψηλόμεσα γιατί αυτά χαρίζουν περισσότερο στιλ σε μια εμφάνιση.

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις 30 looks που κλέβουν τις εντυπώσεις και θα σου δώσουν ιδέες για τα looks που θέλεις να κάνεις στο άμεσο μέλλον και θες να προσελκύσουν όλα τα βλέμματα πάνω τους!

Διαβάστε ακόμα: H Φαίη μας γιορτάζει και μας δείχνει όλες τις τάσεις της νέας σεζόν!- Δες όλα τα trends και διάλεξε αυτά που θα ακολουθήσεις κι εσύ!

5 τρόποι να φορέσεις το κίτρινο χρώμα (που είναι must) αυτό το Φθινόπωρο!- Δες εδώ τις πιο όμορφες ιδέες!

4 ευκολοφόρετα outfits που θα φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ- Ανανέωσε το στιλ σου ακολουθώντας τα τρικς που θα δεις σε αυτό το post.

Keywords
Τυχαία Θέματα