Δ. Αλεξανδράκη: «Τα πλάνα που είδατε με τον σύντροφό μου και την Ι. Μπέλλα, ήταν μια καλοστημένη πλεκτάνη! Τα τράβηξε μια υποτιθέμενη φίλη μου»

Έντονα απασχολεί το τελευταίο διάστημα η Δήμητρα Αλεξανδράκη και ο σύντροφός της Δημήτρης Μηλιώνης, αφού οι φήμες που ήθελαν τον επιχειρηματία ζευγάρι με την Ιωάννα Μπέλλα έδιναν και έπαιρναν. Η Δήμητρα, αφού κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά αποφάσισε να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης της τηλεόρασης του Αντ1, Nomads. Ωστόσο, αφού ενημερώθηκε για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα αποφάσισε να μείνει μια επιπλέον εβδομάδα στην Μαδαγασκάρη,

ώστε να πάρει τον χρόνο της. Η Δήμητρα επέστρεψε στην Ελλάδα το περασμένο Σάββατο 1η Δεκεμβρίου και το πρωί της Τρίτης 4/12 βρέθηκε καλεσμένη στο Πρω1νό και παραχώρησε μια συνέντευξη στη Φαίη μας.

Όπως ήταν αναμενόμενο μίλησε για τα βίντεο που κυκλοφόρησαν τα οποία δείχνουν τον σύντροφό της σε βραδινές εξόδους με το γνωστό μοντέλο. Η ίδια αποκάλυψε ότι ενημερώθηκε για το γεγονός από τον σύντροφό της.

Μου είπε ότι τον κατηγορούν ότι έχει σχέση με την Ιωάννα Μπέλλα. Μου είπε ότι δεν είναι καλά με όλα αυτά που συμβαίνουν. Τα δημοσιεύματα ήταν το τελευταίο πράγμα που με ένοιαξαν.

«Την Ιωάννα την γνώρισα σε μια επίδειξη του Βασίλειου Κωστέτσου με πλησίασε και μου είπε ότι θέλει να πάει στο Next Top Model και ζήτησε τις συμβουλές μου. Της είπα να είναι ο εαυτός της και να προσέξει λίγο τις αισθητικές επεμβάσεις, γιατί δεν θα έκανε καλή εντύπωση στην κριτική επιτροπή. Δεν είναι ούτε δική μου φίλη, αλλά ούτε και του Δημήτρη. Συναντηθήκαμε μία, δυο φορές», είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Όσον αφορά τα βίντεο που κυκλοφόρησαν, που έδειχναν τον Δημήτρη Μηλιώνη και την Ιωάννα Μπέλλα σε βραδινές τους εξόδους είπε: «Τα πλάνα ήταν μια καλοστημένη πλεκτάνη και ήταν τραβηγμένα από μια υποτιθέμενη φίλη μου. Εγώ έπρεπε να ξετυλίξω ένα κουβάρι γιατί εγώ είδα και άλλα βίντεο και έπρεπε να τα συνδέσω».

Και πρόσθεσε: «Στο ένα βίντεο, συνοδευόταν η Ιωάννα από ένα νεαρό επιχειρηματία, ο οποίος διατηρεί νυχτερινά μαγαζιά. Η παρέα της καθόταν μπροστά από την παρέα του Δημήτρη. Στην γιορτή του Δημήτρη, εμφανίστηκε η Ιωάννα με έναν άλλο νεαρό επιχειρηματία που έχει εστιατόρια, ο οποίος ήταν καλεσμένος. Έτσι, απλά πάντα εμφανιζόταν κάπου η Ιωάννα».

Δείτε το σχετικό βίντεο και τα όσα είπε για το τηλεφώνημα με το μοντέλο:

Δείτε ακόμη: Η Μαρία Κορινθίου έγινε…κούκλα

Keywords
Τυχαία Θέματα