Δείτε γιατί το έλαιο ηλίανθου πρέπει να πάρει θέση στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης

Ο ηλίανθος είναι το ωραιότερο και πιο χαρούμενο λουλούδι όλων. Η ονομασία του προέρχεται από τον τρόπο που λειτουργεί αφού ακολουθεί τις κινήσεις του ήλιου κατά τη διάρκεια της ημέρας. Και αυτό από μόνο του τον κάνει ξεχωριστό.

Παράλληλα παράγει ένα έλαιο που είναι ότι καλύτερο για την επιδερμίδα του προσώπου, το δέρμα του σώματος, τα μαλλιά και τα νύχια. Χάρη στις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες προλαμβάνει και λειαίνει τα σημάδια γήρανσης ενώ ταυτόχρονα προσφέρει πλούσια ενυδάτωση. Ακόμη και στην ιατρική χρησιμοποιούν έλαιο ηλίανθου ειδικά όταν πρόκειται για δερματικές παθήσεις αφού λειτουργεί

καταπραϋντικά και κατ’ επέκταση θεραπευτικά.

Αντιμετωπίζει δραστικά την ξηροδερμία τόσο στο δέρμα όσο και στο τριχωτό της κεφαλής και αυτός είναι ο λόγος που αποτελεί το βασικό συστατικό σε αρκετά προϊόντα περιποίησης. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα που τα beauty brands έχουν ξεκινήσει να χρησιμοποιούν φυσικά και φυτικά συστατικά ακολουθώντας τη φιλοσοφία που υποστηρίζει ότι η φύση κρύβει μεγάλη δύναμη, ο ηλίανθος έχει πάρει μια σημαντική θέση σ’ αυτά.

Οι φόρμουλες που συμπεριλαμβάνουν το έλαιο το είναι ιδιαίτερα απαλές και κατάλληλες ακόμη και τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Δεν υπάρχει καμία σχεδόν περίπτωση να προκαλέσει ερεθισμούς ή αλλεργίες αφού η σύνθεση του είναι τρυφερή.

Εμείς επιλέξαμε τα αγαπημένα μας προϊόντα περιποίησης αλλά και μακιγιάζ (ναι, υπάρχουν). Εσείς αρκεί να τα δοκιμάσετε μια φορά και θα γίνεται fans.

Kiehl’s Sunflower Color Preserving Deep Recovery Pak: Μάσκα περιποίησης για βαμμένα μαλλιά. Ενυδατώνει σε βάθος και χαρίζει ένταση στο χρώμα.

Kat Von D Go Big or Go Home Mascara: Η πρώτη vegan μάσκαρα που θρέφει τις βλεφαρίδες και παράλληλα χαρίζει απίστευτο όγκο.

Apivita Αντηλιακό Λάδι Μαλλιών για Προστασία και Ενυδάτωση με Ηλίανθος και Λάδι Αβυσσινίας

Origins Clean Energy Gentle Cleansing Oil: Λάδι καθαρισμού για το πρόσωπο με απαλή φόρμουλα κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Youth Lab Thirst Relief Mask: Κρέμα- μάσκα που ξεδιψάει την αφυδατωμένη επιδερμίδα.

Διαβάστε ακόμη:

Υπάρχουν 5 τρόποι να καταλάβετε αν φοράτε το σωστό φον ντε τεν!

Οι βλεφαρίδες σας το φετινό Καλοκαίρι βρίσκονται σε πρώτο πλάνο!

Keywords
Τυχαία Θέματα