Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης την εβδομάδα 6-10/9!

Αυτές είναι οι εμφανίσεις της Φαίης από την πρώτη εβδομάδα του Πρω1νού. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου.

Δευτέρα 6/9

Πρεμιέρα σήμερα για το ανανεωμένο Πρω1νό, την αγαπημένη πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού κοινού και σε αυτό το θέμα όπως καταλαβαίνετε θα ασχοληθούμε αναλυτικά με την εμφάνισή της Φαίη μας.

Τι διάλεξε λοιπόν για την πρώτη καλημέρα της σεζόν; Συγκεκριμένα η Φαίη μας είπε το ναι σε ένα μεταξωτό, midi, εφαρμοστό, floral

φόρεμα με μακρύ μανίκι που ανήκει στον ιταλικό οίκο, Dolce & Gabbana, από το Grigio Gallery. 

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρες, ψηλοτάκουνες γόβες, Christian Louboutin από προσωπική συλλογή.

Ιδιαίτερο ρόλο έπαιξαν τα αξεσουάρ στο λαιμό, ένα μαύρο ροζάριο από προσωπική συλλογή και ένα τσόκερ με μπριγιάν από το κοσμηματοπωλείο, Kessaris.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner, οι σκιές σε γήινες αποχρώσεις και τα ροζ/ nude χείλη.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης της έφτιαξε σπαστά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση, up do και ανέμελες τούφες να πέφτουν στο πρόσωπό της.

Καλή σεζόν!

Τρίτη 7/9

Δεν θα βαρεθούμε ποτέ να σας μιλάμε για  το πιο πολυτελές χρώμα το λευκό και να σας συμβουλεύουμε να το επιλέγετε όχι μόνο για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σας αλλά και για τις φθινοπωρινές /χειμερινές.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την δεύτερη καλημέρα της σεζόν. Συγκεκριμένα είπε το ναι σε ένα total white σύνολο που ανήκει στην εταιρεία μόδας, BSB και που αποτελείται από μια cropped μπλούζα με ντεκολτέ και μια μίντι φούστα.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα μαύρο ροζάριο από προσωπική συλλογή, ένα τσόκερ με μπριγιάν από το κοσμηματοπωλείο, Kessaris και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα,  Saint Laurent, μαύρα με χρυσό logos στο τακούνι από προσωπική συλλογή.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner, οι σκιές σε γήινες αποχρώσεις και τα ροζ/ nude χείλη.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης της έφτιαξε σπαστά μαλλιά με χωρίστρα στην άκρη και όγκο στην κορυφή.

Τετάρτη 8/9

Αν το λευκό χρώμα είναι το πιο πολυτελές, τότε το μαύρο είναι το πιο σικ. Μπορείτε να το φορέσετε όλες τις ώρες, από το πρωί έως το βράδυ, σε όλες σχεδόν τις περιστάσεις, συνδυάζοντάς το με statement αξεσουάρ.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την τρίτη καλημέρα της σεζόν. Συγκεκριμένα είπε το ναι σε ένα total black σύνολο που ανήκει στην εταιρεία μόδας, Desiree Fashion και αποτελείται από  ένα τοπ με έναν ώμο, λεπτομέρεια με σούρα, ελαστικό ύφασμα σε εφαρμοστή γραμμή και ένα ψηλόμεσο, εφαρμοστό παντελόνι με κλείσιμο με φερμουάρ στο πλάι.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με μαύρα κοκάλινα γυαλιά ηλίου με χρυσές λεπτομέρειες, κοσμήματα και μαύρες, ψηλοτάκουνες μπότες, Jimmy Choo από προσωπική συλλογή.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner, οι σκιές σε γήινες αποχρώσεις και τα κόκκινα χείλη.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης της έφτιαξε έναν ultra chic χαμηλό κότσο με όγκο και κυματισμούς.

Πέμπτη 9/9

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το preppy style, το κολεγιακού τύπου δηλαδή ντύσιμο που άρχισε από την Ivy League, μια ομάδα των αμερικανικών πανεπιστημίων- και σύντομα έγινε αναπόσπαστο κεφάλαιο της μόδας.

Σε αυτό το style έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την τέταρτη καλημέρα της σεζόν. Συγκεκριμένα είπε το ναι σε μια δημιουργία που ανήκει στην εταιρεία μόδας, Access Fashion, ένα κοντομάνικο μίνι φόρεμα σε μια υπέροχη απόχρωση του ροζ, σε μεσάτη γραμμή και με σταθερή εφαρμογή που διαθέτει αποσπώμενο γιακά με κεντημένες πέτρες και πλαϊνές τσέπες.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με μαύρες, ψηλοτάκουνες γόβες, Christian Louboutin από προσωπική συλλογή.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner, οι σκιές σε γήινες αποχρώσεις και τα ροζ/ nude χείλη.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης της έφτιαξε μαλλιά με όγκο, γυρισμένες τις άκρες προς τα έξω και χωρίστρα στο πλάι.

Παρασκευή 10/9

Το πλεκτό είναι ένα από τα πιο hot trends της σεζόν και ναι, μπορείτε να το φορέσετε από τώρα, αφού η θερμοκρασία έχει κατέβει αισθητά. Σας προτείνουμε να επενδύσετε σε φορέματα που θα σας…. σώσουν όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες αλλά και όλες τις ώρες, από το πρωί έως το βράδυ, συνδυασμένα με τα αγαπημένα σας αξεσουάρ, από ψηλοτάκουνες γόβες και αθλητικά, μέχρι μπότες και μοκασίνια.

Σε αυτό το style έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την τέταρτη καλημέρα της σεζόν. Συγκεκριμένα είπε το ναι σε μια δημιουργία που ανήκει στην  Despy. K Boutique, ένα εκρού midi πλεκτό φόρεμα με λεπτομέρεια με έναν ώμο και μακρύ μανίκι και σκίσιμο στο πλάι.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με μια καφέ δερμάτινη ζώνη από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες nude γόβες, Dukas. 

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner, οι σκιές σε γήινες αποχρώσεις και τα ροζ/ nude χείλη.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης της έφτιαξε μαλλιά με όγκο, γυρισμένες τις άκρες προς τα έξω και χωρίστρα στη μέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα