Δείτε ποια beauty προϊόντα πρέπει να μπουν επειγόντως στο ψυγείο

Πριν από λίγο καιρό σας είχαμε αναφέρει το μικρό beauty ψυγείο. Ναι είμαστε σίγουρες ότι το θυμάστε γιατί σας είχε ξετρελάνει και θέλατε να το αποκτήσετε. Εκείνο το μικρό και χαριτωμένο, που κρατά τα προϊόντα ομορφιάς φρέσκα και δροσερά σαν να τα έχετε αγοράσει μόλις.

Καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι εφικτό για όλες να κάνετε ένα τέτοιο έξοδο. Έρχεται καλοκαίρι, weekends σε κοντινά νησιά, διακοπές και ανανέωση της γκαρνταρόμπας και του νεσεσέρ σας. Και

είμαστε μαζί σας σε αυτό.

Υπάρχει πάντα όμως το μεγάλο ψυγείο στην κουζίνα το οποίο μπορεί να λειτουργήσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Εντάξει, δεν είναι γεμάτο με κρέμες ημέρας, ορούς ενυδάτωσης, κραγιόν, αντηλιακά και face mists αλλά σε μια ακρούλα μπορούν να χωρέσουν κι αυτά μια χαρά.

Δείτε λοιπόν ποια είναι τα beauty προϊόντα που πρέπει να πάρουν τη θέση τους στο ψυγείο σας ενόψει του καλοκαιριού και των υψηλών θερμοκρασιών.

Πρώτα και καλύτερα τα κραγιόν. Όσο δροσερό κι αν είναι το μπάνιο σας υπάρχει πάντα περίπτωση να λιώσουν ή να αλλοιωθούν. Επιλέξτε λοιπόν τα αγαπημένα σας και τοποθετήσετε σε μια διάφανη θήκη.

Το face mist. Ναι είναι το προϊόν που δεν προλαβαίνετε να ανανεώνετε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Επιβάλλεται να είναι δροσερό αφού λειτουργεί ακόμη καλύτερα.

Μολύβια ματιών και χειλιών καθώς και σκιές σε σχήμα μολυβιού. Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα. Όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία το πιθανότερο είναι να λιώσει η μύτη και όσο κι αν το ξύνετε δεν θα καταφέρετε και πολλά. Δίπλα στα κραγιόν κι αυτά λοιπόν.

Οι ενδατικές κρέμες προσώπου και σώματος. Δεν υπάρχει ωραιότερη αίσθηση το καλοκαίρι από τη δροσιά σε πρόσωπο και σώμα. Και μάλιστα θα την προσφέρετε απλώνοντας το προϊόν που χαρίζει πλούσια ενυδάτωση.

Βερνίκια νυχιών. Ναι! Όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται είναι προϊόντα επίσης πολύ ευαίσθητα. Οι nail artists το προτείνουν ανεπιφύλακτα ώστε να παραμείνει το χρώμα και η σύνθεση τους αναλλοίωτο καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Διαβάστε ακόμη:

O make up artist της Lily Collins σας λέει τα δύο μεγάλα μυστικά του που πρέπει να αντιγράψετε πιστά

Οι παλέτες προσώπου της νέας σεζόν είναι επαναστατικές αφού εκτός από τέλειο look φροντίζουν ταυτόχρονα την επιδερμίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα