Δείτε πως θα αφαιρέσετε το glitter βερνίκι νυχιών χωρίς να τρίβετε για ώρες

Γνωρίζουμε πόσο αγαπάτε τα βερνίκι νυχιών με glitter. Και μάλιστα όχι μόνο τις γιορτές. Σας βλέπουμε. σε κάθε σας βραδινή έξοδο και ιδιαίτερη περίσταση απλώνετε και ένα βερνίκι ή ένα top coat με glitter αφού είναι τα μοναδικά που μπορούν να χαρίσουν στο μανικιούρ σας συγκλονιστική λάμψη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε

από το χρήστη OPI (@opi) στις 4 Δεκ, 2019 στις 3:55 μμ PST

Σας αρέσει αυτή η glam πινελιά στο beauty look σας. Είναι διακριτική και σε αντίθεση με τη σκιά με glitter μπορείτε να αφήσετε το glitter βερνίκι στα νύχια σας καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Ναι, ακόμη και στο γραφείο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @aymee_lacandyx στις 13 Δεκ, 2019 στις 11:19 πμ PST

Στη συνέχεια όμως έρχονται τα δύσκολα. Τι εννοούμε; Θα έχετε προσέξει φυσικά πως κάθε φορά που θέλετε να το αφαιρέσετε αντιλαμβάνεστε πως δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Εν ολίγοις δεν λειτουργεί όπως τα κανονικά βερνίκια νυχιών που εξαφανίζονται αμέσως. Το glitter έχει την ιδιότητα να κολλάει στα νύχια και χρειάζεται πολύ τρίψιμο ώστε να φύγει από τα νύχια. μερικές φορές μάλιστα έχετε αναγκαστεί να χρησιμοποιήσετε buffer ώστε να λειάνετε την επιφάνεια των νυχιών και να απομακρύνετε ταυτόχρονα και το βερνίκι. Όχι, δεν σας συστήνουμε να το επαναλάβετε αφού μόνο η nail artist μπορεί να το κάνει σωστά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nails.INC (@nailsinc) στις 9 Νοέ, 2019 στις 12:42 μμ PST

Οι ειδικοί λοιπόν έχουν και πάλι τη λύση. Για να αφαιρέστε το βερνίκι νυχιών με glitter πρέπει να ακολουθήσετε τον τρόπο τους ημιμόνιμου. Θα έχετε δει φυσικά τις κινήσεις που ακολουθεί η nail artist. Ποτίζετε μικρά κομμάτια βαμβάκι με ασετόν και τα τοποθετείτε πάνω σε κάθε νύχι. τα αφήνετε για 5 περίπου λεπτά. Θα δείτε πως το glitter έχει μείνει πάνω στο βαμβάκι.

Στη συνέχεια παίρνετε ένα καθαρό βαμβάκι και πάλι ποτισμένο με ασετόν και καθαρίζετε τυχόν υπολείμματα. Καλό είναι  αμέσως μετά να απλώσετε λίγη κρέμα ειδική ή λάδι ενυδάτωσης στα νύχια αλλά και τη γύρω περιοχή αφού έχει ταλαιπωρηθεί λιγάκι και αφυδατωθεί από το ασετόν.

Τέλος, απλώστε μια διάφανη βάση και αφήστε για λίγες ώρες τα νύχια σας χωρίς βερνίκι.

Διαβάστε ακόμη:

Η Μαίρη Συνατσάκη φόρεσε την πιο funky σκιά ματιών και πρέπει να τη δείτε γιατί είναι ότι ωραιότερο για το weekend που έρχεται

DIY: 4 διαφορετικές μάσκες προσώπου με μέλι που θα χαρίσουν υγιή και λαμπερή όψη στην επιδερμίδας σας (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα