Δείτε τι θα κάνετε σήμερα το βράδυ για έχετε το πρωί απαλά και υπέροχα πόδια

Το καλοκαίρι κάνουμε πεντικιούρ πολύ συχνά αφού φοράμε σαγιονάρες και σανδάλια και τα πόδια μας βρίσκονται σε κοινή θέα. Πρέπει να είναι άψογα και περιποιημένα. Επίσης θέλουμε να έχουμε κι ένα υπέροχο χρώμα στα νύχια ώστε να αναδεικνύεται το μαύρισμα μας.

Το φθινόπωρο τα σανδάλια κρύβoνται και στη θέση τους μπαίνουν τα αθλητικά, οι γόβες, τα booties οι κάλτσες και τα καλσόν, που σημαίνει ότι τα πόδια μας είναι κλεισμένα και κουκουλωμένα.

Επίσης ξεχνάμε το θέμα του πεντικιούρ. Κλείνουμε ραντεβού στο nail bar μόνο για τα νύχια των χεριών μας.

Αρχικά πρέπει να σας πούμε ότι αυτό είναι μια λάθος κίνηση και στη συνέχεια να προσθέσουμε ότι σας έχουμε πολύ καλά νέα: Μπορείτε με δύο απλές κινήσεις που θα κάνετε σήμερα το βράδυ πριν πέσετε για ύπνο, να αποκτήσετε τέλειο δέρμα στα πόδια που θυμίζει μωρού παιδιού. Αρκεί να έχετε βαζελίνη και βαμβακερές κάλτσες.

Αφού λοιπόν κάνετε το βραδινό σας μπάνιο και σκουπίστε καλά τα πόδια σας ώστε να μην έχει μείνει ίχνος υγρασίας απλώνετε αρκετή ποσότητα βαζελίνης. Μην τη τσιγκουνευτείτε. Στη συνέχεια θα πάρετε διάφανη μεμβράνη (σωστά καταλάβετε αυτή που υπάρχει στο ντουλάπι της κουζίνας) και θα τυλίξετε καλά όλη την επιφάνεια των ποδιών σας. Και τέλος φοράτε τις κάλτσες σας και πέφτετε για ύπνο.

Ναι ξέρουμε ότι η αίσθηση της βαζελίνης στα πόδια δεν είναι και το καλύτερο πράγμα στον κόσμο αλλά θα κοιμηθείτε και δεν θα σας ενοχλεί τίποτα. Και το πρωί που θα ξημερώσει ο Θεός τη μέρα δεν φαντάζεστε πώς θα είναι οι πατούσες σας αλλά και το δέρμα σε όλη την επιφάνεια των ποδιών. Τέτοια απαλότητα δεν είχατε ποτέ ούτε καν μετά από πεντικιούρ στο καλύτερο nail bar της πόλης.

Μην το σκέφτεστε. Η διαδικασία θα σας πάρει μόλις 2-3 λεπτά και το αποτέλεσμα διαρκεί τουλάχιστον 2 εβδομάδες οπότε και θα πρέπει να την επαναλάβετε. Και αν σας γίνει συνήθεια θα έχετε υπέροχα πόδια καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα.

Διαβάστε ακόμη:

Θα μείνετε άφωνες αν δείτε την ενυδατική κρέμα σώματος που χρησιμοποιεί η Meghan Markle

H Julia Roberts τόλμησε να κάνει το πιο hot hair trend της σεζόν!

Keywords
Τυχαία Θέματα