Δείτε την Kristen Stewart με ένα ακόμη συγκλονιστικό beauty look και σας παρακαλούμε να το αντιγράψετε asap

Δεν περίμενα πως θα έγραφα ποτέ κάτι τέτοιο αλλά η Kristen Stewart τείνει να γίνει beauty icon. Κι όμως το αγοροκόριτσο με τα κοντά, ανέμελα μαλλιά και τη boheme διάθεση απέκτησε το συγκεκριμένο τίτλο και μάλιστα δίκαια. Από τότε όμως που έγινε το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας

του οίκου Chanel η Stewart έγινε άλλος άνθρωπος. Σε κάθε της εμφάνιση μας αφήνει άφωνες. Οι make up artists αλλά και ο προσωπικός της hairstylist, Adir Abergel, κάνουν θαύματα αποδεικνύοντας πως ήταν ένας μικρός θησαυρός που δεν είχαμε ανακαλύψει. 

Ειδικά το μακιγιάζ στα μάτια της τον τελευταίο καιρό αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλες μας. Το smoky eye look  με τις μπλε ιριδίζουσες αποχρώσεις στο San Sebastian Festival και με τις μπορντό  στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας είναι χαρακτηριστικά. 

Και τώρα, στην τελευταία της εμφάνιση στο Will Rogers Pioneer Dinner στο Beverly Hills υιοθετεί ένα ακόμη beauty look που της χαρίζει τον τίτλο του αγαπημένου μας it girl. Τα μάτια της ήταν τονισμένα με σκιά σε magenta απόχρωση και τα μαλλιά της είχαν ένα wet cool look. 

Πηγή: Amanda Edwards/Getty Images/Ideal Image

Στις αρχές του μήνα την είδαμε στο Deauville Film Festival με ροζ highlights στα μαλλιά και πιστέψαμε πως το κρατήσει. Τελικά μας διέψευσε μιας και πριν από δύο μέρες επανήλθε στο αγαπημένο της ξανθό με σκούρες ρίζες. Παρέμεινε όμως πιστή στα συγκλονιστικά eye looks που ελπίζουμε να συνεχίσει να υιοθετεί ώστε να παίρνουμε ιδέες για την επόμενη βραδινή μας εμφάνιση

Κεντρική photo: Juan naharro Gimenez/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Blush: Αυτός είναι ο νέος τρόπος εφαρμογής του!

Τα πιο cool celebrity nail looks της χρονιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα