Δείτε την τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε ο Μελέτης Ηλίας με την 7χρονη κόρη του

O Μελέτης Ηλίας συστήθηκε στο ευρύ κοινό το 2014, με την έναρξη της επιτυχημένης σειράς του «Το σόι σου». Ο γνωστός ηθοποιός έχει δύο παιδάκια με την γυναίκα του, Θέμιδα Βουτσινά.

Μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε δηλώσει: «Έχω δυο παιδιά. Η κόρη μου είναι 7 χρονών και ο γιος μου 2. Προσπαθώ όσο μπορώ να έχω χρόνο μαζί τους, αλλά δεν είναι αρκετός. Όποτε μπορώ, αν έχω κάποιο κενό από το γύρισμα, θα πάω να πάρω τη μικρή από το σχολείο. Σίγουρα όλο το Σαββατοκύριακο, που δεν έχουμε γύρισμα, το πρωινό μου θα το περάσω με τα παιδιά. Δευτέρα και Τρίτη που δεν έχω

παραστάσεις, θα ασχοληθώ πάλι. Όσο ελεύθερο χρόνο έχω προσπαθώ να τον διοχετεύω στην κατεύθυνση αυτή, αλλά δυστυχώς δεν είναι αρκετός ούτε για τα παιδιά ούτε για μένα».

Ο ίδιος φροντίζει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, πρόσφατα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram θέλησε να μοιραστεί ένα τρυφερό στιγμιότυπο, στο οποίο φαίνεται η 7χρονη κόρη του να του δίνει μια μεγάλη αγκαλιά, στην καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Εκκλησιάζουσες».

«Η φωτογραφία του καλοκαιριού…. η μάλλον καλύτερα της καλοκαιρινής περιοδείας) τίτλος: ο μπαμπάς μου με τακούνια!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μελέτης Ηλίας.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meletis ilias (@meletis_ilias) στις 10 Σεπ, 2018 στις 4:44 πμ PDT

Δείτε ακόμη: Γιάννης Αϊβάζης: Έπεσε θύμα διάρρηξης – Το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram!

Keywords
Τυχαία Θέματα