Δείτε το λόγο που η Victoria Beckham δείχνει όλο και ομορφότερη όσο περνά ο καιρός

Η Victoria Beckham είναι πολυφωτογραφημένη ως celebrity, σύζυγος του David, επιτυχημένη fashion designer και μαμά!

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε αλλαγές στο πρόσωπο της και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσαμε να εντοπίσουμε τι ακριβώς κάνει και δείχνει όλο πιο νέα και δροσερή.

Μέχρι που ανακαλύψαμε τις σημαντικές αλλαγές στο μακιγιάζ που πραγματικά την μεταμόρφωσαν αλλά και τα προϊόντα

περιποίησης που χρησιμοποιεί για να διατηρεί την επιδερμίδα της νεανική.

Στην τελευταία της εμφάνιση, στο show για την κολεξιόν της SS 2019 έδειχνε σαν έφηβη!

Στον πριγκιπικό γάμο ήταν και πάλι εντυπωσιακή αν και η προσωπική της make up artist Wendy Rowe υποστηρίζει ότι έκανε δραστικές αλλαγές στο μακιγιάζ

Αν πάμε λίγο πίσω σε μια εμφάνιση της το 2014 στο Met Gala είναι φυσικά εντυπωσιακή αλλά και πάλι φέτος δείχνει πιο όμορφη και ανανεωμένη.

Αν κάνουμε τη σύγκριση θα δούμε ότι υπάρχει διαφορά στα χείλη της (και όχι δεν νομίζουμε ότι τα έχει πειράξει). Δείχνουν πιο πλούσια, πιο γεμάτα. Γι αυτό ευθύνεται το προϊόν στο μέσο των χειλιών που δεν είναι άλλο από το Burberry Lip Colour Cοntour που αφήνει την αίσθηση του κραγιόν χωρίς να είναι!

Επίσης δεν χρησιμοποιεί πια πολύ έντονο μακιγιάζ στα μάτια ώστε να μην βαραίνει το βλέμμα. Μία διακριτική γραμμή με μαύρο μολύβι είναι αρκετή και το smoky eye look πλέον περιττό.

Burberry Lip Colour Contour

Στην επιδερμίδα για έξτρα λάμψη και κάλυψη εφαρμόζει το φον ντε τεν Burberry Fresh Glow Luminous Fluid Base και κάτω από τα μάτια το Burberry Cashmere Concealer.

Καθαρίζει το πρόσωπο της κατά τη διάρκεια του ντους με το Lancer The Method Polish το οποίο απομακρύνει κάθε ίχνος μακιγιάζ και ρύπων, όπως η ίδια λέει και τη βοηθά ιδιαίτερα όσο αφορά την υφή και την όψη αφού όπως υποστηρίζει η επιδερμίδα της είναι λιγάκι προβληματική!

Το μεγάλο της μυστικό όμως είναι η θεραπεία με αμπούλες Chapman Radiance Recharge System που της χαρίζουν την έξτρα λάμψη που βλέπουμε στις φωτογραφίες (δικά της λόγια είναι). Η βιταμίνη C που περιέχουν, ενυδατώνουν, προστατεύουν και ανανεώνουν το δέρμα της.

Να την πιστέψουμε; Τι λέτε;

Διαβάστε ακόμη:

Neon Hair Colour! Τι λέτε; Θα την κάνουμε την υπέρβαση;

Οι “Τρεις Σωματοφύλακες” της Mac έρχονται και έχουν κόκκινες αποχρώσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα