Δεν φαντάζεστε σε ποια παρουσιάστρια πρότεινε ο Alpha να αναλάβει το “Πάμε Πακέτο”!

Λίγες ημέρες μετά τις πρώτες φήμες πως το “Πάμε Πακέτο” θα επιστρέψει τη νέα τηλεοπτική σεζόν στον Alpha, η Βίκυ Χατζηβασιλείου πήρε θέση και τόνισε πως η εκπομπή είναι δικής της έμπνευσης.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Καλοκαίρι #Not” και ξεκαθάρισε πως το “Πάμε Πακέτο” είναι δικό της δημιούργημα. Μάλιστα, μαζί της ήταν και ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος θα είναι ο παραγωγός της εκπομπής και ανακοίνωσαν πως η εκπομπή επιστρέφει το φθινόπωρο.

“Ο Alpha

είχε πάρει ένα κόνσεπτ, ένα φορμάτ, για να υπάρχει μια νομική κάλυψη, σε σχέση με όλο αυτό που είχε γίνει με τον ΑΝΤ1, το οποίο λεγόταν “The package”. Σε αυτό το φορμάτ δεν υπήρχε στούντιο, δεν υπήρχε παρουσιαστής, ήταν απλά ένα πακέτο που πήγαινε από σπίτι σε σπίτι. Και το έφτιαξα όλο αυτό εγώ διαφορετικό με όλες τις νομικές καλύψεις γιατί τυχαίνει να είμαι και νομικός για να μπορέσει να σταθεί ως πνευματικό προϊόν. Έκανα όλες αυτές τις διαφοροποιήσεις που χρειαζόταν και όλο αυτό είναι δημιούργημα δικό μου. Είναι δικό μου το δημιούργημα, δεν υπάρχει αυτό στο κόνσεπτ που έχει αγοράσει ο Alpha!”, ανέφερε.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα. 

Παρόλα αυτά, το “Τηλέραμα” αναφέρει πως ο Alpha σκοπεύει να βγάλει ξανά στον αέρα το “Πάμε Πακέτο” με περιορισμένο budget και παρουσιάστρια την Αντελίνα Βαρθακούρη! 

Σε ποιο κανάλι θα δούμε τελικά την εκπομπή; Αναμένονται εξελίξεις!

Διαβάστε ακόμη:

Ξέσπασε η Μαντώ Γαστεράτου μετά από σχόλιο που δέχτηκε για τα κιλά της 

Ο Γιώργος Λασκαρίδης απαντά για την κόντρα με τον Δημήτρη Μπέλλο και την Κατερίνα Λένη 

Οι πρώτες φωτογραφίες της Κρυσταλλίας Ρήγα με φουσκωμένη κοιλιά! 

Keywords
Τυχαία Θέματα