Δεν φαντάζεστε σε ποιο σημείο του σώματος έκανε tattoo η Vanessa Hudgens

Κάθε γυναίκα μετά από έναν χωρισμό ξεσπά στα μαλλιά της. Είναι κανόνας. Οι περισσότερες αποφασίζουν να τα κόψουν και οι υπόλοιπές κάνουν δραματική αλλαγή στο χρώμα. Το ίδιο ισχύει και για τις celebrities φυσικά. Για εκείνες μάλιστα ένας χωρισμός ίσως είναι λιγάκι πιο οδυνηρός απ’ ότι για τις κοινές θνητές, μιας και υπάρχουν δεκάδες ή και εκατοντάδες δημοσιεύματα που ασχολούνται με το γεγονός.

Η Vanessa Hudgens ανήκει σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία. Πριν από λίγες εβδομάδες έγινε γνωστό πως χώρισε

από τον ηθοποιό Austin Butler με τον οποίο ήταν μαζί τα τελευταία 8 χρόνια. Η Hudgens μετά από αυτό επισκέφτηκε τον κομμωτή της και του ζήτησε να ανοίξει το χρώμα στα μαλλιά της. Αναμενόμενο και φυσικό, λέμε εμείς. Θα καταλαβαίναμε ακόμη κι αν αποκτούσε pixie.

Αμέσως μετά αποφάσισε κάτι πιο δραστικό και μόνιμο. Ναι, σωστά καταλάβατε. Έκανε ένα νέο tattoo. Όχι δεν είναι συμβολικό και σίγουρα δεν είναι αφιερωμένο στον Butler. Πρόκειται για ένα μικρό λουλούδι που το έκανε στο πιο απρόσμενο και sexy παράλληα σημείο του σώματος της. Στο πλάι και κάτω μέρος τους στήθους της. 

Η Hudgens φρόντισε να το αποκαλύψει στους θαυμαστές της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Για την ακρίβεια ανέβασε μια φωτογραφία της όπου σηκώνει το t-shirt της και φαίνεται ο μικροσκοπικός, κίτρινος ηλίανθος στο στήθος της. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanessa Hudgens (@vanessahudgens) στις 23 Ιαν, 2020 στις 6:33 μμ PST

Είναι πράγματι πρωτότυπο και η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε δει ξανά κάτι παρόμοιο.

Η Hudgens επισκέφτηκε το διάσημο Bang Bang Studio στη Νέα Υόρκη και αφέθηκε στα χέρια του celebrity tattoo arti Dragon ο οποίος έχει κάνει και το tattoo της Selena Gomez στο λαιμό, πριν από λίγες εβδομάδες. 

Η Hudgens εκτός από τη φωτογραφία ανέβασε και video όπου φαίνεται χαρούμενη και ενθουσιασμένο με το νέο body art που απέκτησε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanessa Hudgens (@vanessahudgens) στις 23 Ιαν, 2020 στις 7:00 μμ PST

Εμάς πολύ μας αρέσει και το σημείο και το σχέδιο. Περιμένουμε την επόμενη κίνηση της Hudgens τώρα.

Διαβάστε ακόμη:

Η Μαρία Μπεκατώρου με κοντά μαλλιά -Σας αρέσει;

Η Anya Taylor-Joy δίνει την καλύτερη συμβουλή ομορφιάς σε όλες τις γυναίκες που βιάζονται κάθε πρωί

Keywords
Τυχαία Θέματα