Δημήτρης Σκουλός: “Η Ηλιάνα μπορεί να την έχει φτιάξει τη μύτη της, δεν το…”

Ο Δημήτρης Σκουλός είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες φωτογράφους της γενιάς τους. Μέσω της συμμετοχής του στη κριτική επιτροπή του Greece’s Next Top Model προκάλεσε αίσθηση στους τηλεθεατές, κυρίως για τα καυστικά σχόλια που κάνει στα μοντέλα. Οι ατάκες του έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, ενώ πολλοί έσπευσαν να τον χαρακτηρίσουν ως τον “αυστηρό” κριτή του ριάλιτι μόδας.

Από το GNTM πέρασε και η Ιωάννα Μπέλλα, η οποία δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι του διαγωνισμού

λόγω των πλαστικών επεμβάσεων που έχει κάνει. Μάλιστα, ο Δημήτρης Σκουλός την απέρριψε, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές”! Μια ατάκα που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως και κυρίως αρνητικά.

Ο φωτογράφος το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Μαύρα Μεσάνυχτα” και η Ελεονώρα Μελέτη τον ρώτησε για τις πλαστικές επεμβάσεις. Η αντίδραση του όταν άκουσε το όνομα της Ιωάννας Μπέλλα ήταν απίθανη, ενώ έσπευσε να τονίσει όταν η παρουσιάστρια του είπε πως και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει φτιάξει τη μύτη της: «Παλιά ήταν στην τηλεόραση, πάρε ξανθό μαλλί, πάρε στήθος, πάρε λίγο ποπό και βγες. Το δουλειά έχει αυτό με τη μόδα; Δεν είναι next top τηλεπερσόνα, next top παρουσιάστρια, next top model λέγεται. Μπορεί να έχεις κάνει μια πλαστική επέμβαση τόσο μικρή που να μην την καταλαβαίνω εγώ. Μπορεί να έχεις φτιάξει λίγο τη μυτούλα σου. Η Ηλιάνα μπορεί να την έχει φτιάξει τη μύτη της, δεν το ξέρω, δεν την έχω ρωτήσει. Εμένα δεν μου φαίνεται φτιαγμένη γιατί κάθεται δίπλα μου συνέχεια και την βλέπω…».

Στη συνέχεια, έδωσε τη δική του απάντηση στο αν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει κάνει διεθνή καριέρα: «Έχει κάνει διεθνή καριέρα η Ηλιάνα. Δεν έχει καμία Ελληνίδα, πλην μίας ή δυο, κάνει ξένη Vogue, να πω μόδα-μόδα. Οι Ελληνίδες ήταν πάντα money-makers. Έκαναν πάντα commercial δουλειές, καταλόγους, καμπάνιες… Που έχουν πολύ καλά λεφτά. Και αυτό είναι μια καριέρα. Η Ηλιάνα τα τελευταία χρόνια ζει στη Νέα Υόρκη. Το ξέρω. Έχουμε κοινούς φίλους. Ο κολλητός της είναι ο Δημήτρης ο Γιαννέτος, που είναι και κολλητός μου. Την ήξερα από παλιά. Και πραγματικά δούλευε και πάρα πολύ. Τώρα αν έχει κάνει εξώφυλλο στην αμερικάνικη Vogue; Δεν έχει κάνει. Και ποιες έχουν κάνει»;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ιωάννα Τούνη-Νώντας Παπαντωνίου: Full in love σε βραδινή τους έξοδο!

Keywords
Τυχαία Θέματα