Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία και οι ευχές για τα γενέθλια του συζύγου της, Δημήτρη Θεοδωρίδη!

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης διανύουν μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους, καθώς σύντομα θα υποδεχτούν στον κόσμο, το δεύτερο τους παιδάκι. Όπως έγινε γνωστό, η παρουσιάστρια θα χαρίσει στον γιο της, Σάββα μια αδερφούλα!

Χθες, ήταν τα γενέθλια του συζύγου της και φυσικά πέρασαν την ημέρα μαζί. Μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να του ευχηθεί και μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Δημοσίευσε μια φωτογραφία της και στη λεζάντα, έγραψε: “Χρόνια πολλά μωρό μου, σε αγαπάμε πολύ”! Μάλιστα, μέσω των hashtags αποκάλυψε πως ο Δημήτρης Θεοδωρίδης έγινε

σαράντα ετών!

Δείτε την ανάρτηση της παρουσιάστριας:

View this post on Instagram

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on Jul 3, 2019 at 4:55am PDT

Να σας θυμίσουμε πως σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Μετά τα Μεσάνυχτα”, η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε την τηλεοπτική της επιστροφή: “Είμαι ερωτευμένη με τον γιο μου! Ήθελα μεγάλη οικογένεια κι εγώ κι ο Δημήτρης!  Ήθελα τόσο πολύ να αφοσιωθώ στο Σάββα, που άφησα στην άκρη τη δουλειά μου. Παρόλο που ήμουν υπναρού, όσο καιρό θήλαζα ξυπνούσα με όρεξη. Ετοιμάζω κάτι νέο επαγγελματικά το Σεπτέμβριο για όλες μου τις φίλες. Τώρα αρχίζει και μου λείπει η τηλεόραση! Τον πρώτο χρόνο, ούτε καν που το σκεφτόμουν! Την αγαπάω τη δουλειά μου, όποτε υπήρξαν δουλειές που αναπολούσα όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα που έχω ζήσει”!

Διαβάστε ακόμη:

Πέτρος Κωστόπουλος: Η αλλαγή που έκανε στην εξωτερική του εμφάνιση μετά από 10 χρόνια! 

«Πριν την κρίση έπαιρνα παπούτσια που έκαναν πάνω από 500 ευρώ» 

Το οργισμένο μήνυμα της Άντας Λιβιτσάνου στο instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα