Έχεις δέρμα με τάση ακμής; Να τι πρέπει να κάνεις!

Το δέρμα με τάση ακμής είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση. Αυτό σημαίνει ότι θέλει ειδική φροντίδα με προϊόντα που βοηθούν σε βάθος και όχι περιστασιακά το πρόβλημα. Οι περισσότεροι δερματολόγοι τονίζουν ότι το Α και το Ω είναι ο σωστός καθαρισμός.

Οι παράγοντες που δημιουργούν έξαρση ή που κρατούν σταθερό το πρόβλημα είναι πολλοί. Σημαντικότεροι όμως είναι ο μη σχολαστικός και επιφανειακός καθαρισμός του προσώπου, η ρύπανση της ατμόσφαιρας, το κάπνισμα και το άγχος. Παράλληλα είναι και αυτά που ταλαιπωρούν την

επιδερμίδα και φράσσουν τους πόρους με αποτέλεσμα να αποκτά λιπαρότητα, μαύρα στίγματα και θαμπή όψη.

Ειδικά αν το πρόβλημα παραμένει πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης είναι όσα προέρχονται από brands εξειδικευμένα στο θέμα της ακμής. Εμείς κάναμε την έρευνα μας και βρήκαμε τη λύση που δεν είναι άλλη από τη μάσκα καθαρισμού προσώπου Ac-Norm Peel-Off Mask της Frezyderm θα μας βοηθήσει να καταπολεμήσουμε όλες τις ατέλειες και να αποκτήσουμε ξανά μια καθαρή, απαλή και άψογη επιδερμίδα.

Κατά την εφαρμογή της και μόλις στεγνώσει η μάσκα, προσκολλώνται στην επιφάνειά της και απομακρύνονται με την αφαίρεσή της ρύποι, σμήγμα, νεκρά κύτταρα και μαύρα στίγματα.

Όλα αυτά τα πετυχαίνει χάρη στη σύνθεση της αφού είναι μια μη φαγεσωρογόνος φόρμουλα, ιδανική για λιπαρά με τάση ακμής δέρματα αλλά και για κάθε τύπο επιδερμίδας αφού μπορεί και αποσυμφορεί το δέρμα και το βοηθά να αναπνέει.

Η Ac-Norm Peel-Off Mask προετοιμάζει το δέρμα για την καλύτερη απορρόφηση των ενεργών συστατικών των προϊόντων περιποίησης που θα εφαρμοστούν μετά τη χρήση της. Έτσι, ανάγεται σε μία σημαντική δερμοκαλλυντική δύναμη ανάμεσα στα προϊόντα που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για ένα καθαρό, λαμπερό και όμορφο δέρμα.

Μετά την αφαίρεση της μάσκας, μπορείτε να εφαρμόσετε το Ac-Norm Micellar Water, για να αφαιρεθούν τυχόν υπολείμματα και να βοηθήσετε το δέρμα σας να αποκτήσει ξανά ζωντάνια και ευεξία.

Διαβάστε ακόμη:

Τα ωραιότερα beauty looks των American Music Awards

Γιατί οι make up artists χρησιμοποιούν πάντα δύο διαφορετικές mascara;

Keywords
Τυχαία Θέματα