Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για τα μαλλιά, το μακιγιάζ και την τιάρα της Meghan Markle!

Ο γάμος της χρονιάς ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα και ακόμα παραμιλάμε με το look της νύφης, της Meghan Markle που φόρεσε Givenchy και μας έκανε να χάσουμε τη μιλιά μας. Όπως σου είπαμε νωρίτερα, η Meghan έκανε μόνη της το μακιγιάζ της και θα ξεκινήσουμε από εκεί αν και θα θέλαμε να μιλήσουμε πρώτα για την τιάρα…

Όπως βλέπεις, είναι το πιο διακριτικό μακιγιάζ EVER και η διακριτική κάλυψη στο πρόσωπό της οφείλεται πιθανότατα

στο αγαπημένο της μεικάπ (σου έχουμε μιλήσει σχετικά) που δεν είναι άλλο από το Giorgio Armani Luminous Silk foundation.

Στα μάγουλά της πιστεύουμε φόρεσε το ρουζ της NARS στην θρυλική απόχρωση Orgasm το οποίο έχει παραδεχτεί πως λατρεύει και πιστεύουμε πως και στα χείλη της έβαλε το Orgasm lip balm και πάλι από τη NARS.

Κάτω από τα μάτια της δεν μπορεί να μην έβαλε λίγο από το YSL Touche Eclat το το οποίο έχει επίσης παραδεχτεί πως λατρεύει και παρατηρήσαμε πως φόρεσε ψεύτικες (αλλά πολύ διακριτικές) βλεφαρίδες.

Και τώρα στα μαλλιά! Οι ατημέλητοι κότσοι της μας έχουν γίνει εμμονή και ατημέλητο κότσο (ΠΟΛΥ ΑΤΗΜΕΛΗΤΟ) διάλεξε να πιάσει κάτω από το ΤΕΡΑΣΤΙΟ βέλο της και την τιάρα που μας έβγαλε τα μάτια. Πραγματικά μας τύφλωσε!

Είναι δανεική από την Βασίλισσα Ελισάβετ και άνηκε κάποτε στην Βασίλισσα Μαίρη. Λέγεται Filigree Tiara και κατασκευάστηκε το 1932 ενώ το κεντρικό κομμάτι… το μεγάλο διαμάντι με τα επιμέρους μικρότερα γύρω του, είναι από το 1893!

Τέλος, θα θέλαμε να σχολιάσουμε τη λάμψη στο δέρμα του ντεκολτέ και των χεριών της αλλά δεν τολμούμε να πούμε πως φόρεσε κάποιο Body bling. Πιθανότατα να φαινόταν η λάμψη της από μέσα προς τα έξω. Τολμούμε να πούμε πως η Μeghan είναι η πιο όμορφη royal νύφη που έχουμε δει μετά την Grace Kelly και ευχόμαστε στους νεόνυμφους μόνο αγάπη… όλα τα άλλα τα έχουν!

Διάβασε ακόμα:

Αυτό είναι το μυστικό της Khloe Kardashian για τα σπυράκια!

5 βήματα για τις τέλειες βλεφαρίδες

Διάβασε τι δεν πρέπει να κάνεις ΠΟΤΕ αν λερωθείς με μεικάπ

Keywords
Τυχαία Θέματα