“Έφυγα από το GNTM λόγω αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς”!

Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό την περασμένη τηλεοπτική σεζόν, όταν πέρασε από τις οντισιόν του Greece’s Next Top Model και κατάφερε να μας συγκινήσει με την προσωπική της ιστορία.

Αναφερόμαστε στην Άννα Μπεζάν, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” του Alpha Κύπρου και δε μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το GNTM. Συγκεκριμένα, τόνισε πως η συμπεριφορά των ανθρώπων που βρίσκονται στο ριάλιτι είναι αντιεπαγγελματική και γι’ αυτό αποφάσισε να αποχωρήσει.

“Είναι αστεία η ιστορία. Μου έκαναν αίτηση οι φίλες μου και τότε

ήμουν κοριτσάκι και πήγα. Η εμπειρία μου δεν ήταν η καλύτερη λόγω συνθηκών. Όταν μπαίνεις στην διαδικασία να ανταγωνιστείς κορίτσια και να είσαι 24 ώρες το 24ωρο λαμπερή δεν είναι ότι καλύτερο και σου σπάνε τα νεύρα. Οι συμπεριφορές ήταν λίγο απότομες ως και πολύ και μας έλεγαν έτσι είναι ο χώρος της μόδας. Αλλά δεν είναι έτσι μόνο ο χώρος…

Δεν μπορούσα να χωνέψω ότι είσαι άπειρη πας να μάθεις και σου μιλούν με αυτό τον τρόπο και έφυγα λόγω αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς. Αντέδρασα, μου είπαν η στάση μου ήταν αντιεπαγγελματική και αποχώρησα και πάρα πολύ καλά έκανα και αποχώρησα. Εκτός αέρα ήταν πολύ διαφορετική η συμπεριφορά τους. Ήταν αδιάφοροι… Ήταν η στιγμή που καθόσουν μπροστά στην κάμερα και ότι ήθελαν να αποκομίσουν από σένα το έπαιρναν. Ήθελαν να κάνουν την διαφορά και έφεραν plus size μοντέλα αλλά έμειναν με τις στέκες!”, είπε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Μιμή Ντενίση: Αποκαλύπτει ποιες είναι σήμερα οι σχέσεις της με τον Λάκη Λαζόπουλο 

Παρουσιαστής του Alpha έχασε 15 κιλά και μιλάει για τη νέα του εικόνα! 

Δήλωση «βόμβα» από πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή! Χωρίζει; 

Keywords
Τυχαία Θέματα