Ειδικοί σε θέματα σχέσεων προτείνουν να ακολουθήσεις αυτό το πλάνο με τον σύντροφό σου…όσο βρίσκεστε σε καραντίνα

Αυτές τις μέρες που βρισκόμαστε όλοι σε καραντίνα, είναι γεγονός πως οι σχέσεις μας δοκιμάζονται γιατί περνάμε πολύ περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους μας ανθρώπους.

Ειδικοί σε θέματα σχέσεων μας αποκαλύπτουν το πλάνο που πρέπει να ακολουθήσουμε για να έρθουμε πιο κοντά με τον καλό μας.

#1. Σχεδιάστε μαζί τον χρόνο σας ως ζευγάρι και βρείτε τι θα κάνετε με τον ελεύθερο χρόνο σας.

#2. Βρείτε διαστηριότητες που θα σας χαλαρώσουν και τους δύο, περπατήστε στη γειτονιά μακριά από τον κόσμο, ακούστε χαλαρωτική μουσική, δείτε ταινίες, διαβάστε, ζωγραφίστε, σχεδιάστε.

#3.

Ξεκινήστε κάποιο κοινό hobby ή παιχνίδι online. Μπορείτε να παίζετε μαζί ή ανταγωνιστικά, μπορείτε να μάθετε μια νέα γλώσσα ή καινούριες συνταγές.

#4. Βάλτε πρόγραμμα γυμναστικής συγκεκριμένες μέρες και ώρες της εβδομάδας και τηρήστε το με ευλάβεια.

Προσοχή! Προσοχή! Σεβαστείτε ο ένας τον χρόνο του άλλου και προσπαθήστε να περνάτε κάποιες ώρες της ημέρας κάνοντας διαφορετικά πράγματα ώστε να ανανεώνεται η σχέση σας και να μην βαριέστε.

Όσον αφορά τις δουλειές του σπιτιού θα πρέπει να τις μοιράσετε δίκαια ανάλογα με το τι αρέσει στον καθένα να κάνει περισσότερο. Αν για παράδειγμα υπάρχει μια δουλειά που ο σύντροφός σας απεχθάνεται μπορείτε να την αναλάβετε εσείς και να του ζητήσετε να κάνει το ίδιο με κάποια δουλειά που εσείς δεν αντέχετε.

Tip! Το να διατηρείτε το σπίτι καθαρό και σε τάξη είναι ζωτικής σημασίας αυτές τις δύσκολες μέρες και επιπλέον θα σας κάνει να νιώθετε πιο όμορφα μέσα στον χώρο σας. Τώρα είναι η ευκαιρία να παρατηρήσετε μαζί το σπίτι σας και να δείτε ποια είναι αυτά τα πράγματα που δεν σας αρέσουν σε αυτό ώστε όταν λήξει η καραντίνα να μπορέσετε να τα αλλάξετε.

Διαβάστε ακόμα: Γίνε λίγο παραπάνω εγωίστρια στη σχέση σου…για να είσαι ευτυχισμένη!

Ειδική επιστήμονας αποκαλύπτει πόσο έχει αλλάξει τις συνήθειές μας στο σεξ…ο κορονοϊός

Οργάνωσε ρομαντικό ραντεβού στο σπίτι: Τα 7 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα