Έκπληξη! Η Cardi B έχει πια κοντά νύχια!

Η Cardi B είναι γνωστή για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της και κυρίως για το εξεζητημένο, σχεδόν εξωφρενικό μανικιούρ που έχει. Αγαπάει τα πολύ μακριά νύχια, τα έντονα χρώματα, σχέδια αλλά και στολίδια.

Κάθε της nail look γίνεται viral. Δεν πάει ποτέ και πουθενά χωρίς την προσωπική της nail artist, Jenny Bui, την οποία έχει κρατήσει ακόμη και όλη τη νύχτα ξύπνια ώστε να της δημιουργήσει το πρώτο μανικιούρ μετά την καραντίνα.

Πριν από μερικές μέρες σας αποκαλύψαμε το Barbie

pink look που  λατρέψατε και τώρα ήρθε με ένα ακόμη που αποτελεί την μεγαλύτερη έκπληξη ever. Η Cardi B απόκτησε ένα glam nail art αλλά σε κοντά νύχια και η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να θυμηθούμε πότε ήταν η τελευταία φορά που την είδαμε  με το συγκεκριμένο μήκος στα νύχια της.

Το ανέβασε η ίδια στα stories της και εντυπωσίασε τις θαυμάστριές της. Άπλωσε μια ροζ βάση και κάλυψε τα νύχια της με πέτρες, σε διαφορετικά μεγέθη και σχήματα. “Κοντά μέχρι να δυναμώσουν. Μισώ τα κοντά νύχια αλλά η @nailson7 λέει πως αυτό πρέπει να γίνει” σχολίασε η rapper.  Κι απ΄ ότι καταλαβαίνουμε τα έχει ταλαιπωρήσει πολύ και η nail aritst της πρότεινε να τα ξεκουράσει για λίγο.

Είναι κάτι που επιβάλλετε να κάνετε όλες εσείς που συνηθίζετε να φοράτε τεχνητά νύχια για πολύ καιρό. Η βάση φθείρεται και κάποιες φορές καταστρέφεται και αυτό σημαίνει πως κατά καιρούς πρέπει να τα αφαιρείτε και να χρησιμοποιείτε προϊόντα ενδυνάμωσης που θα σας προτείνει η μανικιουρίστ ή να τις ζητήσετε να σας κάνει την κατάλληλη θεραπεία.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Φτιάξτε μόνες σας το πιο ενυδατικό και δροσιστικό after sun!

Οι αγαπημένες μάσκες ενυδάτωσης των celebrities που θα φτιάξετε μόνες σας με τα πιο φυσικά υλικά!

Keywords
Τυχαία Θέματα