Έλαιο καρύδας: Δείτε πως θα το χρησιμοποιήσετε σε μαλλιά και δέρμα!

Οι ιδιότητες του έλαιου καρύδας είναι γνωστές εδώ και χρόνια. Είναι ένα από τα βασικά συστατικά σε αρκετά beauty προϊόντα περιποίησης για την επιδερμίδα και τα μαλλιά ενώ οι experts το προτείνουν ανεπιφύλακτα αφού χάρη στα οξέα που περιέχει προστατεύει και φροντίζει σε βάθος. 

Τον τελευταίο καιρό μάλιστα είναι ιδιαίτερα επίκαιρο αφού είναι παράλληλα αντιβακτηριακό και αντιμικροβιακό. Οι ειδικοί το προτείνουν σε όλες και κυρίως σε όσες από εσάς έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα

που εμφανίζει κοκκινίλες και ερεθισμούς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasylyna Pytak (@vasylynapytak) στις 28 Ιαν, 2017 στις 5:31 πμ PST

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιείτε το έλαιο καρύδας;

Οι hair experts επιμένουν πως κάνει καλό τόσο στα μαλλιά όσο και στο τριχωτό της κεφαλής. Απλώνετε μια μικρή ποσότητα κάνοντας απαλό μασάζ. Το αφήνετε για λίγο να δράσει και στη συνέχεια το ξεβγάζετε με άφθονο χλιαρό νερό.

Κάνει καλό στην επιδερμίδα;

Ναι είναι η απάντηση. Μονολεκτική και απόλυτη. Το έλαιο καρύδας επανορθώνει και χαρίζει έξτρα λάμψη στην επιδερμίδα. Χάρη στη βιταμίνη Ε αλλά και τα οξέα που περιέχει στη σύνθεση του ενυδατώνει το δέρμα χαρίζοντας τέλεια όψη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη #CheersToChill (@vitacocoeu) στις 14 Απρ, 2019 στις 8:49 πμ PDT

Πως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε;

Υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί τρόποι ξεκινώντας από τα χείλη αντί για lip balm μέχρι μάσκα για τα μαλλιά, ενυδατικό σώματος ή  καθαριστικό προσώπου.

Καθαρισμός Προσώπου: Απομακρύνει το μακιγιάζ αποτελεσματικά, αφήνοντας το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο. Απλώστε μικρή ποσότητα σε μια βαμβακερή πετσέτα και κάντε απαλό μασάζ. Συνεχίστε με το καθημερινό σας προϊόν καθαρισμού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Skinny & Co. (@skinnyandco) στις 11 Δεκ, 2018 στις 1:38 μμ PST

Σώμα: Είναι ότι καλύτερο για τα πόδια ειδικά μετά το πεντικιούρ αφού δρα ενάντια στα βακτήρια και τα μικρόβια. Παράλληλα ενυδατώνει την περιοχή γύρω από τα νύχια ενώ μπορείτε να το απλώσετε αμέσως μετά το ντους. όταν το δέρμα είναι ακόμη νωπό.

Μαλλιά: Προσφέρει στην τρίχα την απαραίτητη υγρασία ενώ είναι ιδανικό για τα σγουρά μαλλιά αφού χαρίζει ελαστικότητα και λάμψη στις μπούκλες. Ταυτόχρονα αναδομεί τις ταλαιπωρημένες και κατεστραμμένες άκρες. Όσον αφορά στο τριχωτό, ανακουφίζει από τυχόν φαγούρα και αντιμετωπίζει δραστικά την πιτυρίδα.

Διαβάστε ακόμη:

Θες να βάψεις μόνη σου τη ρίζα στο σπίτι; Δες τα tips του hairstylist της Jennifer Lopez!

Το έξυπνο τρικ για να χρησιμοποιήσετε το αγαπημένο σας lip gloss μέχρι τέλους

Keywords
Τυχαία Θέματα