Ελένη Μενεγάκη: Βραδινή έξοδος για τα γενέθλια του Μάκη Παντζόπουλου! VIDEO

Ξεχωριστή ημέρα ήταν η χθεσινή για την Ελένη Μενεγάκη, καθώς είχε γενέθλια ο σύζυγος της, Μάκης Παντζόπουλος. Έτσι, θέλοντας να του ευχηθεί και διαδικτυακά, νωρίς το πρωί της Τρίτης (29/01) δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την οποία συνόδευσε με πολύ τρυφερά λόγια στη λεζάντα.

“Η ζωή μαζί σου είναι ένα όμορφο ταξίδι με χαμόγελα και αγάπη. Χρόνια

πολλά!”, έγραψε και αμέσως οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να γράψουν τα δικά τους σχόλια κάτω από την εικόνα. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στον αέρα της εκπομπής της στα γενέθλια του συζύγου της, ωστόσο δεν αποκάλυψε τα σχέδια που έκαναν για να το γιορτάσουν.

Σήμερα, καλεσμένη στην κουζίνα της εκπομπής “Ελένη” ήταν η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου η οποία έκανε και την αποκάλυψη. Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος βρέθηκαν στο μαγαζί της γνωστής μαγείρισσας για να περάσουν τα γενέθλια του επιχειρηματία.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το μαγαζί της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου είναι ένα από τα αγαπημένα της Ελένης Μενεγάκη, καθώς οι φωτογράφοι την έχουν απαθανατίσει αρκετές φορές εκεί.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Παίκτρια του GNTM: “Με παρουσίασαν ως βίζιτα, αλλά στο βίντεο ήμουν με το αγόρι μου”!

Keywords
Τυχαία Θέματα