Ελεονώρα Μελέτη: Κατακεραύνωσε follower της που της έγραψε υποτιμητικό σχόλιο για την επιλογή της να γεννήσει με καισαρική!

Είναι γνωστό πως η Ελεονώρα Μελέτη δεν “μασάει” τα λόγια της και πως πάντα λέει την άποψη της με κάθε τίμημα. Η παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και μάλιστα, συνομιλεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, καθώς συχνά απαντάει στα σχόλια τους.

Σήμερα, δέχτηκε από follower της ένα ειρωνικό σχόλιο για την απόφαση της να γεννήσει με καισαρική τομή και να την χαρακτηρίζει “αλογομούρα”.

Φυσικά, ούσα “αντράκι” έσπευσε να απαντήσει στη διαδικτυακή της φίλη, την οποία αποστόμωσε με τα όσα της έγραψε.

«Δεν θα σταθώ στο πόσο απαξιωτικά μίλησες για το γεγονός ότι έκανα καισαρική. Δεν γνωρίζεις ότι είχα πάρει όλες μου τις ημέρες και το παιδί δεν κατέβαινε για να ανακαλύψουμε ότι είχε παραπάνω από μία περιτυλίξεις ομφάλιου στον λαιμό, ούτε είσαι σε θέση να γνωρίζεις την κλινική μου εικόνα εξαιτίας προηγούμενου χειρουργείου στη μήτρα πριν χρόνια, αυτά τα προσπερνάω και τα αποδίδω στον ενδεχόμενο χαμηλό δείκτη νοημοσύνης σου, στο νεαρό της ηλικίας σου αλλά και στην αγωγή σου. Αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως και δε μπορώ να μην το θίξω είναι ότι τολμάς εσύ με αυτό το πρόσωπο, όσο μπορώ να εκτιμήσω από τη φωτογραφία σου, να πεις εμένα αλογομούρα;» έγραψε μεταξύ άλλων.

Δείτε τα σχόλια:

Διαβάστε ακόμη:

Η Τατιάνα Στεφανίδου μας συστήνει το νέο μέλος στην οικογένεια της!

Keywords
Τυχαία Θέματα