Ελληνικό γιαούρτι: Το νέο σας serum έχει τη δροσιά και τις ευεργετικές του ιδιότητες

Το ελληνικό γιαούρτι θεωρείται εδώ και καιρό το beauty superfood και η Korres μας το σύστησε μέσα από μια σειρά περιποίησης που λατρέψαμε από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Το Γιαούρτι είναι πλέον το απαραίτητο στοιχείο του «προγράμματος διατροφής» του διψασμένου δέρματος, καλύπτοντας την πιο βασική καθημερινή ανάγκη του, την ενυδάτωση, διατηρώντας, παράλληλα, την πολύτιμη ισορροπία του μικροβιώματος για δυνατό δέρμα με λάμψη υγείας.

Τι είναι όμως το μικροβίωμα;

Πρόκειται για ένα οικοσύστημα μικροοργανισμών που συμβάλλει ουσιαστικά στην υγιή όψη και αίσθηση του δέρματος. Ιδιότητα που αποδυναμώνεται, όταν η ισορροπία του εύθραυστου μικροβιώματος διαταραχθεί από περιβαλλοντικούς παράγοντες ή στρες. Όλοι οι τύποι δέρματος αντιδρούν στους στρεσογόνους παράγοντες, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Το δέρμα αισθάνεται και προβάλλει αυτή την αλλαγή με ερυθρότητα, ξηρότητα, αυξημένη ευαισθησία, τράβηγμα, θαμπή, κουρασμένη όψη. ΙΑυτό σημαίνει πως πρέπει να το ισορροπήσουμε ώστε η επιδερμίδα να αποκτήσει και πάλι υγιή όψη δέρμα.

Και κάπου εδώ έρχεται το νέο Serum της σειράς Ελληνικό Γιαούρτι που  επιτρέπει στο δέρμα να επιστρέψει σε κατάσταση «ηρεμίας», ανακτώντας τη φυσική λάμψη υγείας.

Το νέο Ενυδατικό Serum της σειράς προσφέρει ένα ισχυρό άμεσο water boost, δημιουργώντας μία δεξαμενή νερού που απελευθερώνεται σταδιακά στο δέρμα για τουλάχιστον 48 ώρες. Σε μόλις 14 ημέρες το δέρμα αλλάζει -η υφή είναι βελούδινη με μοναδική αίσθηση άνεσης και η όψη του είναι φωτεινή, υγιής.

Tο Water Patch Complex που επίσης περιέχει στη σύνθεση του είναι ένα υψηλής απόδοσης σύμπλεγμα ενυδατικών παραγόντων που απελευθερώνονται σταδιακά για να κλειδώσουν το νερό στο δέρμα. Tο WaterPatch Complex έχει διττό ρόλο -ένα ισχυρό water boost, αλλά και ένα αποτελεσματικό προστατευτικό φιλμ για το δέρμα. Προσφέρει express και μακροπρόθεσμη βαθιά ενυδατική δράση που καταλήγει σε ένα εξαιρετικά απαλό δέρμα.

Ενώ οι τρεις τύποι υαλουρονικού οξέoς -υψηλού, μεσαίου και χαμηλού μοριακού βάρους- προσφέρουν τη μέγιστη ικανότητα δέσμευσης του νερού στο δέρμα, καθώς βελτιώνουν την υφή και ενδυναμώνουν το φυσικό ενυδατικό φραγμό του. Τα διαφορετικά μοριακά βάρη υαλουρονικού οξέoς επιτρέπουν την άμεση και σε βάθος απορρόφηση από το δέρμα για να εξυπηρετήσει την κύρια ιδιότητά του, ως μοναδικός ενυδατικός και απαλυντικός παράγοντας για «γεμάτη» όψη του δέρματος.

Διαβάστε ακόμη:

Η Serena Williams με το νέο της κούρεμα αντιγράφει τη JLo και είναι στ’ αλήθεια tres chic

Η Kate Middleton έκοψε τα μαλλιά της και έγινε άλλος άνθρωπος! Σας αρέσει το νέο της look;

Keywords
Τυχαία Θέματα