Ένα hair look από τα 80’s είναι το trend που θα φορεθεί πολύ τη φετινή σεζόν

Tα 80’s δεν θεωρήθηκαν ποτέ καλόγουστα όσο αφορά το μακιγιάζ, το hair look καθώς και τα outfits. Παρ΄όλα αυτά το κιτς που επικρατούσε έκρυβε μια γοητεία και κάθε φορά που το θυμόμαστε ή βλέπουμε ταινίες χαμογελάμε. Τα σγουρά, φυσικά μαλλιά με την ανασηκωμένη φράντζα, η γαλάζια σκιά σε όλο το πάνω βλέφαρο και το φούξια, γυαλιστερό κραγιόν ήταν υπερβολικά ειδικά όταν συνδυάζονταν με πουκάμισα και σακάκια

με βάτες.

Οι hairstylists φέτος όμως μάλλον τα νοστάλγησαν και αυτός είναι ο λόγος που τα επανέφεραν στο προσκήνιο. Με πρώτο και καλύτερο το χτένισμα-σήμα κατατεθέν της δεκαετίας. Ευτυχώς ανανεωμένο και λιγάκι πιο chic. Δεν θα ήταν για καμιά μας ευχάριστο να κυκλοφορεί σαν τις πρωταγωνίστριες του “Who’s the Boss” ή της “Δυναστείας”.

Δείτε πως φαντάστηκαν οι ειδικοί τα 80’s και αν έχετε τέτοιου είδους προθέσεις και διάθεση εμείς μαζί σας είμαστε.

Τα κυματιστά μαλλιά θυμίζουν τη Jerry Hall αν και οι hairstylists στα παρασκήνια του οίκου The Blonds εμπνεύστηκαν το look από την πρωταγωνίστρια στο “Σημαδεμένο” την ταινία του 1983 που ήταν φυσικά η Michelle Pfeiffer με το εμβληματικό bob μέχρι τους ώμους και τις αφέλειες.

Στο show του Khaite οι δημιουργίες ήταν εμπνευσμένες από τις πρώτες επαναστάτριες. Τις γυναίκες που πάλεψαν για τα δικαιώματα τους. Τις γνωστές Σουφραζέτες. Αν και το κίνημα ξεκίνησε στις αρχές του 20ου αιώνα και τα ρούχα είχαν τις γραμμές της συγκεκριμένης εποχής τα μαλλιά είχαν τον όγκο και το look των 80’s.

Στο show του Naeem Khan υπήρξε μια μίξη του όγκου στα μαλλιά των 70’s και της υφής της Kim Basinger στα 80’s. Είναι απαλά με αλλά με έξτρα όγκο. Αλήθεια τώρα, η έμπνευση των hairstylist ξεπερνά κάθε φαντασία.

Το θέμα των δημιουργιών του Οίκου Prabal Gurung ήταν οι Νομάδες αλλά τα μαλλιά δεν είχαν καμία απολύτως σχέση. Αντίθετα έδειχναν γυναίκες που μόλις είχαν βγει από το κομμωτήριο όπου μάλιστα ο hairstylist έχει χρησιμοποιήσει πολύ μεγάλη ποσότητα σπρέι φιξαρίσματος.

Διαβάστε ακόμη:

Tο hair look στο show της Mary Katrantzou είναι ονειρικά και θα τα δείτε παντού το επόμενο Φθινόπωρο

Οι λεπτομέρειες των beauty looks στη εβδομάδα μόδας του Λονδίνου που πρέπει να προσέξετε και να υιοθετήσετε asap

Keywords
Τυχαία Θέματα