Επιχείρηση Αποτρίχωση: Τα προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε το τέλειο δέρμα

Λίγο πριν φορέσετε για πρώτη φορά το μαγιό σας πρέπει να ασχοληθείτε σχολαστικά με την αποτρίχωση σε πόδια, σώμα και πρόσωπο. Ναι, αυτή τη λιγάκι βαρετή αλλά απαραίτητη διαδικασία. Το ξυραφάκι, για τις περισσότερες από εσάς, είναι παρελθόν. Ενώ υπάρχουμε κι εμείς οι υπόλοιπες που δεν έχουμε ακόμη αποφασίσει αν ακολουθήσουμε τη μέθοδο του lazer. Αυτό σημαίνει ότι και το φετινό καλοκαίρι, οι αγαπημένες, κλασικές ταινίες αποτρίχωσης θα μας

σώσουν. Με εύκολο και γρήρορο τρόπο θα αποκτήσουμε το πιο λείο και απαλό δέρμα ever.

Και φέτος επιλέγουμε τις Veet οι οποίες εδώ και χρόνια σηματοδοτούν την έναρξη του καλοκαιριού. Φέτος είναι εδώ με μια ολοκληρωμένη premium σειρά αποτριχωτικών, με φυσικά και καταπραϋντικά συστατικά που αφήνουν την επιδερμίδα λαμπερή, απαλή και λεία. Το μόνο που έχετε να κάνετε λοιπόν είναι να αφεθείτε στην αίσθηση επαγγελματικής αποτρίχωσης και να χαρίσετε στην επιδερμίδα σας μια αξεπέραστη εμπειρία spa.

Όλα τα νέα αποτριχωτικά Veet έχουν φόρμουλα τζελ με τεχνολογία Easy-GelwaxTM που εγγυάται τέλεια αποτελέσματα. Είναι Δερματολογικά ελεγμένα και ιδανικό για πρόσωπο, πόδια, σώμα και μπικίνι. Τα αποτελέσματα διαρκούν μέχρι 28 ημέρες και η ευκολία στη χρήση δίνει σιγουριά ακόμη και σε όσους δεν έχουν πείρα με ταινίες κεριού.

Easy-Gelwax Ταινίες Kεριού Body & Legs Κανονική επιδερμίδα

Η σύνθεσή του από άρωμα βουτύρου, γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες και αρωματισμένο με μούρα Ακάι προσφέρουν μοναδική περιποίηση της επιδερμίδας η οποία είναι κατάλληλες για κανονικό δέρμα. Παράλληλα έχει ευχάριστη υφή και άρωμα.

Easy-Gelwax Ταινίες κεριού Πρόσωπο

Η σύνθεσή τους από βούτυρο καριτέ που προσφέρει έξτρα ενυδάτωση και αρωματισμένες με μούρα Ακάι προσφέρουν μοναδική περιποίησης της επιδερμίδας. Έχουν σχεδιαστεί ώστε να επιτρέπουν την ακριβή εφαρμογή και στις πιο μικρές και ευαίσθητες περιοχές όπως είναι το επάνω χείλος, τα μάγουλα και το πηγούνι.

Easy-Gelwax Ταινίες Kεριού μπικίνι και μασχάλες: Περιέχουν αμυγδαλέλαιο και βιταμίνη Ε τα οποία φροντίζουν και προστατεύουν ακόμη και τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

Διαβάστε ακόμη:

Τα 5 κορεάτικα beauty trends που πρέπει να γνωρίσετε γιατί θα τα δείτε παντού άμεσα

Ήρθε η ώρα να απλώσετε στα μάτια σας την ωραιότερη μπλε σκιά του Καλοκαιριού

Keywords
Τυχαία Θέματα