Επίθεση με μολότοφ στον ΣΚΑΪ τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε ο ΣΚΑΪ τα ξημερώματα του Σαββάτο…

Οι κουκουλοφόροι κινήθηκαν περιμετρικά του τείχους στο δυτικό τμήμα του κτιρίου του ΣΚΑΪ και πέταξαν τρεις μολότοφ που δεν προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές και εξαφανίστηκαν. Οι δύο έπεσαν σε ένα μπαλκόνι του πρώτου ορόφου και η τρίτη στο έδαφος.

Ο φύλακας ειδοποίησε την αστυνομία και άμεσα έφθασαν στο σημείο τρία περιπολικά και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ και η κινητοποίηση των ανδρών της ασφάλειας του σταθμού, ήταν έγκαιρη

που κινήθηκαν προς το σημείο της επίθεσης προκειμένου να ελεγχθεί η κατάσταση και να σβήσουν την φωτιά.

«Αντιλαμβάνεστε ότι το γεγονός αυτό μας στεναχώρησε ιδιαίτερα υπό την έννοια ότι μια τέτοια ιερή μέρα συνέβη αυτό. Γρήγορα ήρθε η αστυνομία. Άμεσα τα παιδιά της ασφάλειας προσέτρεξαν και βέβαια το γεγονός αυτό καταγράφεται στα γεγονότα των ημερών», ανέφερε χαρακτηριστικά στην πρωινή εκπομπή του στον ΣΚΑΪ, «Καλημέρα», ο Γιώργος Αυτιάς, δείχνοντας παράλληλα πλάνα τα οποία τράβηξαν τεχνικοί του καναλιού.

«Oι έρευνες προς κάθε κατεύθυνση από πλευράς αστυνομίας έχουν απλωθεί παντού», τόνισε ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε ότι «είμαστε όλοι καλά και το πρόγραμμα του σταθμού θα συνεχιστεί κανονικά».

Διαβάστε περισσότερα:

Η φωτογραφία της Αντελίνας Βαρθακούρη με τις κόρες της και το μήνυμα για την Ανάσταση!

Η επικοινωνία της Βάσως Λασκαράκη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη για τις ημέρες που η κόρη τους θα μείνει μαζί του

Χρήστος Πλαϊνης: Ο λόγος που επέστρεψε τηλεοπτικά μετά από πέντε χρόνια απουσίας!

Keywords
Τυχαία Θέματα