Έψαξα το κινητό του συντρόφου μου… Καλύτερα να μην το είχα κάνει ποτέ!

Κορίτσια μέσα από αυτή τη στήλη στο faysbook.gr με τίτλο SEX TALK θα μιλάμε για όλα τα θέματα που αφορούν στο σεξ και τις σχέσεις που όλες μας καίνε και θα φροντίζω εγώ, η Δανάη, μέσα από τις προσωπικές μου εμπειρίες και τις γνώσεις μου να βάζω τέλος στα αδιέξοδά σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε το πρόβλημά σας με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook, @facebook.gr. Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μου.

Είναι εδώ και λίγες μέρες που η ζωή μου έχει αλλάξει ολοκληρωτικά. Όσα πίστευα, γκρεμίστηκαν, κατέρρευσαν,

όταν έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου…Να ψάξω το κινητό του συντρόφου μου. Το έκανα για πλάκα, δεν είχα καμία υποψία για κάτι, και φυσικά δεν περίμενα πως θα ανακάλυπτα όλα αυτά! Δεκάδες μηνύματα στο instagram του από διάφορες που τον ακολουθούν και τις ακολουθεί, μηνύματα στα οποία ξεκάθαρα την πέφτει σε όλες αυτές, υπάρχουν και μηνύματα πρόστυχα, φωτογραφίες γυμνές του που τις έχει στείλει σε όποια μιλάει ελληνικά. Μία του είχε στείλει και το τηλέφωνο της , το οποίο όταν το κάλεσα βγήκε “ΛΟΓΙΣΤΗΣ 2”. Έτσι την είχε αποθηκεύσει, προφανώς για να μην το δω αν κατά λάθος τον έπαιρνε τηλέφωνο και ήμουν δίπλα του. Καλύτερα να μην τα είχα δει όλα αυτά. Δεν ξέρω ποιον άνθρωπο είχα στη ζωή μου εδώ και 4 χρόνια…

Φίλη μου, απομονώσαμε ένα συγκεκριμένο μέρος του μηνύματός σου, το οποίο και δημοσιεύουμε, για να γίνει κατανοητή η ιστορία σου στις αναγνώστριές μας. Το υπόλοιπο μήνυμά σου που με θυμό και ύβρεις αναφέρεσαι στον σύντροφό σου, δεν το δημοσιεύουμε και αντιλαμβάνεσαι το γιατί. Ο θυμός σου είναι απόλυτα κατανοητός. Είναι πραγματικά άδικο, να “επενδύεις” σε έναν άνθρωπο και κάποια στιγμή να ανακαλύπτεις πως δεν ξέρεις ποιός πραγματικά είναι αυτός! Είναι μία “επένδυση” που νιώθεις ότι τα έχασες όλα: χρόνο, συναισθήματα, ζωή… Στο μήνυμά σου αναφέρεις πως πλέον έχετε χωρίσει και οφείλω να σου πω, πως είναι μία απόφαση αν μη τι άλλο αναμενόμενη.Αν υπήρχε μόνο ένα μήνυμα ίσως τότε να μιλούσαμε για μία αδυναμία του που δυνητικά θα μπορούσες να ξεπεράσεις. Όταν όμως μιλάμε για τόσα μηνύματα τέτοιου περιεχομένου, τότε δείχνει ασέβεια -το ελάχιστο που μπορώ να πω- προς το πρόσωπό σου. Κι όταν χαθεί ο σεβασμός σε μία σχέση, χάνεται και η ίδια η σχέση.

Με εκτίμηση Δανάη!

Keywords
Τυχαία Θέματα