Έρχονται νέες καταγγελίες για κορυφαίο Έλληνα ηθοποιό -Λιάγκας: «Έπεσα από τα σύννεφα όταν άκουσα ποιος είναι»

Με αφορμή την ανάρτηση που έκανε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τα όσα εξομολογήθηκε για σκηνοθέτη ο οποίος αυτοϊκανοποιούνταν μπροστά της σε οντισιόν, στο Πρω1νό αποκάλυψαν ότι έρχεται τσουνάμι καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση.

«Εδώ υπάρχουν κατηγορίες εναντίον ανθρώπων πολύ σημαντικές και βλέπουμε αυτούς τους ανθρώπους να απαντάνε, αλλά είναι κατηγορίες διαφορετικού επιπέδου και σημαντικότητας. Προφανώς είναι καταδικαστέα οποιαδήποτε

ακραία, ακόμα και λεκτική συμπεριφορά. Όμως εδώ έρχονται άλλες καταγγελίες, όπως χθες η ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου η οποία κάνει λόγο για πολύ γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό.

Εμείς πια γνωρίζουμε ποιος είναι. Υπάρχουν κι άλλα κορίτσια που είναι έτοιμα να καταγγείλουν το ίδιο πράγμα και υπάρχει πληροφορία ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνει αυτό. Μιλάμε για ένα όνομα πρώτου μεγέθους, κορυφαίος Έλληνας ηθοποιός. Εγώ τον ξέρω και προσωπικά. Τον είδα και το καλοκαίρι στις διακοπές και ήπιαμε και καφέ μαζί.

Εδώ μιλάμε ξεκάθαρα για σεξουαλική παρενόχληση. Ξεκάθαρα. Δεν είναι μία γυναίκα, είναι πολλές. Μεταφέρω ρεπορτάζ: Στο πλαίσιο μιας πρόβας υποτιθέμενης παράστασης, υπήρξε μια σκηνή που είχε σεξουαλικό περιεχόμενο, το οποίο υποτίθεται πως το επαναλάμβανε με όλες αυτές τις ηθοποιούς που το βίωσαν ως σεξουαλική παρενόχληση.

Εγώ πάλι όταν άκουσα ποιος άνθρωπος είναι, έπεσα από τα σύννεφα. Μιλάμε για πολύ συμπαθή ηθοποιό. Χθες πήγανε στον δικηγόρο, αυτό λέει το ρεπορτάζ» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ενώ η Φαίη επεσήμανε: «Έψαχνε μια πρωταγωνίστρια. Το περιεχόμενο της παράστασης είχε να κάνει με κάτι σεξουαλικό. Έχω μιλήσει στο τηλέφωνο, την έχω ακούσει αυτή την ιστορία. Το ρεπορτάζ λέει ότι τη Δευτέρα θα υπάρχουν ανακοινώσεις. Θέλουν να το κάνουν οργανωμένα. Η καθεμία είπε τη δική της ιστορία, αφορά στον συγκεκριμένο άνθρωπο, στη συγκεκριμένη παράσταση».

Δείτε όσα ανέφεραν στο Πρω1νό:

Μια ματιά ακόμα:

Πρω1νό -Δήμητρα Παπαδήμα: «Τον πλάκωσα στο ξύλο την ώρα της παράστασης -Φορούσα σορτς για να μην με παρενοχλεί και το έσκισε»

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη στο Πρω1νό: «Με αφορμή την κίνηση της Ζέτας ήρθαν πάλι στο μυαλό μου -Ήταν σαν να βίωνα ξανά εκείνη την περίοδο»

Κατερίνα Καραβάτου: Στο νοσοκομείο για τέταρτη μέρα -Τι είπε ο Κρατερός Κατσούλης

Keywords
Τυχαία Θέματα