Εριέττα Κούρκουλου: Ο λόγος που δεν έγινε ηθοποιός και οι δυσκολίες που βίωσε μέχρι να μείνει έγκυος

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η Εριέττα Κούρκουλου, η οποία διανύει μια πολύ τρυφερή περίοδο, καθώς κυοφορεί το πρώτο παιδί της, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και στον Ιορδάνη Παπακυριακού για τον πατέρα της, Νίκο Κούρκουλο, την απόφασή της να μην ασχοληθεί με την υποκριτική αλλά και την εγκυμοσύνη της.

Αναφερόμενη στον μπαμπά της και το γεγονός ότι δεν ακολούθησε τον δρόμο της υποκριτικής, η Εριέττα Κούρκουλου

είπε: «Δεν σκέφτηκα ποτέ να ασχοληθώ με την υποκριτική. Αυτό είναι ένα πάθος που ή το έχεις ή δεν το έχεις. Αυτός το έκανε τέλεια, δεν θα ήθελα για κανέναν λόγο να συγκριθώ με αυτό τον κολοσσό που λέγεται Κούρκουλος. Το πιο σημαντικό είναι ο καθένας να παίρνει τον δρόμο του και να ακολουθεί αυτό που αγαπάει. Στον πατέρα μου ξεχωρίζω την ειλικρίνειά του, την αγάπη που είχε για όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόταν και την αφοσίωση που είχε ως διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου».

Για την εγκυμοσύνη της και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μέχρι να μείνει έγκυος: «Είμαι στον έκτο μήνα. Πλέουμε σε πελάγη ευτυχίας γιατί δυσκολευτήκαμε αρκετά γι’ αυτό. Είναι ένα θαύμα, είμαστε τυχεροί που το βιώνουμε με αυτόν τον τρόπο και ευγνώμονες. Τώρα σιγά σιγά ξεκινάμε τις ετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο. Περιμένουμε αγοράκι.

Ήταν πολύ δύσκολες οι στιγμές που δεν έμενα έγκυος, όπως και για κάθε γυναίκα, αλλά έχω έναν πολύ υποστηρικτικό άνθρωπο δίπλα μου και νομίζω ότι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ο σύζυγός μου είναι εκείνος που μου έδινε δύναμη στο να συνεχίσω τις προσπάθειες αλλά και οι γυναίκες που επικοινωνούσα. Ήταν εξίσου σημαντική η αγάπη και η υποστήριξη που λάβαμε από αυτές τις γυναίκες με αυτή των φίλων μας».

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη της Εριέττας Κούρκουλου:

Διαβάστε ακόμα:

Άρης Μακρής: Απαντά στις φήμες που τον θέλουν να είναι ο άνδρας που κακοποίησε την Άννα Μαρία Βέλλη

 Έξαλλος ο θείος του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Βρήκαν ευκαιρία οι “Φαρισαίοι” να κατηγορήσουν δημόσια ότι απολάμβαναν ιδιωτικά»

 The Bachelor: Το twitter «γλέντησε» τον μεγάλο τελικό! Οι ατάκες – φωτιά για τις φιναλίστ

Keywords
Τυχαία Θέματα