Ευαγγελία Μουμούρη: “Δεν ξέρω πως είναι οι άλλες μητριές. Εγώ λέω πως…”

Η Ευαγγελία Μουμούρη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Καλοκαίρι μαζί στις 10 και στον δημοσιογράφο, Θάνο Βάγιο. Η ηθοποιός αναφέρθηκε σε θέματα της προσωπικής της ζωής, καθώς μίλησε για τον σύντροφο της, αλλά και την κόρη του.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενη στον σύντροφο της, εξήγησε πως και οι δύο τους είναι χαμηλών τόνων και ότι τους αρέσει η μοναξιά: «Είμαι χαμηλού προφίλ. Δεν θέλω να μαθαίνουν πάρα πολλά για εμένα, γιατί θεωρώ ότι ό,τι περισσότερο μαθαίνεις εσύ από τα προσωπικά μου,

τόσο περισσότερο χάνω από το παραμύθι που θέλω να πουλήσω μέσω της δουλειάς μου. Είμαι ένας άνθρωπος που θέλω τη μοναξιά μου. Την περιφρουρώ. Και εγώ και ο σύντροφος μου. Για αυτό είμαστε τόσα χρόνια μαζί. Θέλω να περνάω και μόνη μου. Στο σπίτι απομονώνομαι, απομονώνεται κι αυτός. Δεν είμαστε συνέχεια μαζί. Νομίζω θα πνιγόμουν».

Όσο για τις σχέσεις που έχει με την κόρη του συντρόφου της, τόνισε: «Έχω καλή σχέση με την κόρη του συντρόφου μου, νιώθω άνετα να μιλάμε σε προσωπικό επίπεδο. Δεν ξέρω πως είναι οι άλλες μητριές. Εγώ λέω πως είμαι εγώ απέναντι σε ένα παιδί το οποίο το βλέπω να μεγαλώνει, που δεν είναι βιολογικό μου παιδί, αλλά που συμμετέχω κι εγώ στην ανάπτυξή της. Η σχέση αυτή “χτίζεται” με τα χρόνια και εξελίσσεται».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Διαβάστε ακόμη:

Κέλλυ Κελεκίδου: “Ακολούθησα μια πολύ αυστηρή δίαιτα, έφτασα στο σημείο να λιποθυμήσω”

Keywords
Τυχαία Θέματα