Ευγενία Σαμαρά: Τι απάντησε όταν τη ρώτησαν αν θα συνεργαζόταν ξανά με τον Αντώνη Κανάκη;

Η Ευγενία Σαμαρά μίλησε στην εκπομπή “Καλοκαίρι not” για τα επαγγελματικά της σχέδια τη νέα σεζόν και απάντησε αν θα συνεργαζόταν ξανά με τον Αντώνη Κανάκη. Η ίδια ανέφερε πως το Βινύλιο είναι μια εκπομπή που αγαπάει πολύ και φυσικά θα ξαναέκανε, όμως αυτή τη στιγμή λόγω υποχρεώσεων που έχει αναλάβει, δεν θα ξαναγύριζε στη Θεσσαλονίκη.

«Έχω

τεράστια χαρά που συμμετέχω σε αυτή την παράσταση… Και για τη συνεργασία και για τους σκηνοθέτες μας και για το κείμενο και για όλη τη νοσταλγία που φέρει αυτή η παράσταση. Περνάμε πολύ ωραία, όλα είναι πολύ όμορφα.

Τον χειμώνα θα είμαι σε δύο παραστάσεις. Θα συνεχίσω στη “Μαμά” με την Ελένη Καστάνη, αλλά και στο “Του Κουτρούλη ο γάμος” σε σκηνοθεσία της Σμαράγδας Καρύδη», είπε αρχικά η Ευγενία Σαμαρά.

Ενώ όσον αφορά μια ενδεχόμενη συνεργασία με τον Αντώνη Κανάκη, ανέφερε: «Καταρχήν το Βινύλιο είναι μια εκπομπή που αγαπώ πάρα πολύ. Δεν θεωρώ ότι είναι στίγμα ελληνικής τηλεόρασης, είναι κάτι πολύ διαφορετικό, οπότε δεν το κατατάσσω το ίδιο με το να πήγαινα κάπου να κάνω μια παρουσίαση. Οπότε εκεί πολύ άνετα θα πήγαινα, απλά τώρα έχω πράγματα που τρέχουν Αγαπώ πολύ το Βινύλιο και θα πήγαινα πολύ άνετα. Απλά τώρα έχω πράγματα που τρέχουν, που τα θέλω, που τα έχω διαλέξει και τα θέλω και γι’ αυτό ίσως να μην πήγαινα στη Θεσσαλονίκη».

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει στα γαλάζια νερά του Ιονίου χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με μαύρο μπικίνι!

“Άφωνη” η Μαντώ Γαστεράτου με την αποκάλυψη του Παύλου Σταματόπουλου για τη Ρούλα Κορομηλά!

Ώρες αγωνίας για Έλληνα τραγουδιστή – Έπαθε ανακοπή καρδιάς και τρία εγκεφαλικά

Keywords
Τυχαία Θέματα