Φανταστική DIY μάσκα με κουρκουμά: Φτιάξτε την και χαρίστε στο δέρμα σας λάμψη και ενυδάτωση!

Η ξηρή και άτονη επιδερμίδα χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση -αν έχετε, τότε καταλαβαίνετε πολύ καλά τι ακριβώς εννοούμε. Εκτός λοιπόν από προϊόντα με υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη C που προσφέρουν πλούσια ενυδάτωση και λάμψη, πρέπει να απλώνετε συχνά μάσκες που θα απομακρύνουν την θαμπάδα και θα σας χαρίσουν την τέλεια όψη.

Γνωρίζουμε πως έχετε μεγάλη αδυναμία στις μάσκες με φυσικά υλικά -γίνατε μεγάλες φαν όλο το διάστημα που μείνατε στο σπίτι και ασχοληθήκατε επιτέλους μετά από πολύ καιρό με τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας- και αυτός είναι ο λόγος που εμείς σας αποκαλύπτουμε τις καλύτερες

συνταγές, με υλικά που υπάρχουν στην κουζίνα και το ψυγείο σας.

Σήμερα έχουμε για εσάς μια μάσκα που θα φτιάξετε μόνες σας χρησιμοποιώντας τρία μόνο υλικά. Με πρώτο και καλύτερο τον κουρκουμά. 

Για τη μάσκα θα χρειαστείτε: 1 κ.γ. κουρκουμά, 1 κ.γ. μέλι και ένα 1 κ.σ. γιαούρτι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natarala (@nataralabeauty) στις 12 Ιούν, 2020 στις 8:22 πμ PDT

Ρίχνετε τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύετε καλά μέχρι να γίνουν ένα πηχτό μείγμα. Στη συνέχεια το απλώνετε σε καθαρό και στεγνό δέρμα. Την αφήνετε να δράσει για 15-20 λεπτά. Ξεβγάζετε με άφθονο χλιαρό νερό και ταμπονάρετε το πρόσωπο με μια καθαρή πετσέτα. Απλώστε τον ορό και την ενυδατική σας κρέμα και είστε έτοιμες.

Ο κουρκουμάς, το φανταστικό αυτό μπαχαρικό, είναι γνωστός για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. Το μέλι με τη σειρά του χαρίζει έξτρα ενυδάτωση και απαλότητα στην επιδερμίδα ενώ το γιαούρτι καταπραΰνει ερεθισμούς και τυχόν κοκκινίλες.

Μπορείτε να απλώνετε τη συγκεκριμένη μάσκα 1-2 φορές την εβδομάδα αλλά και κάθε φορά που νοιώθετε την επιδερμίδα σας στεγνή.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση:

Έκπληξη! O Kanye West ετοιμάζεται να λανσάρει beauty brand, ακολουθώντας τα βήματα της Kim!

Καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς: Αν θέλετε τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε να κάνουν απίστευτη δουλειά, ακολουθήστε αυτά τα βήματα!

Keywords
Τυχαία Θέματα