Φεστιβάλ Καννών: Τα trends που υιοθέτησαν οι stars στις πρωινές τους εμφανίσεις

Το Φεστιβάλ Καννών πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή και θα διαρκέσει μέχρι και τις 25 Μαίου. Οι πιο γνωστοί stars του Hollywood θα περπατήσουν στο κόκκινο χαλί και ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν κάποιες εμφανίσεις.

Η Elle Fanning έκανε μια εκπληκτική πρωινή εμφάνιση με σύνολο Dior

Haute Couture by Maria Grazia Chiuri. Το διαφανές πουκάμισο της Elle αποτελεί μια απο τις τελευταίες τάσεις της μόδας και πολλές stars το έχουν ήδη επιλέξει σε διάφορες καθημερινές τους εμφανίσεις.

Η Chloë Sevigny έχει ένα πολύ ξεχωριστό και ιδιαίτερο style. Σε έξοδό της κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Καννών εμφανίστηκε με oversized blazer με ρίγες, λευκό πουκάμισο και bike shorts ασορτί με το σακάκι της. Η ίδια ολοκλήρωσε το look της με vintage inspired γοβάκια, tiny bag και χρυσούς κρίκους.

Η Alessandra Ambrosio λατρεύει το λευκό χρώμα και μας το έχεις αποδείξει πολλές φορές στις δημόσιες εμφανίσεις της. Η ίδια έκανε μια βόλτα στις Κάννες και φόρεσε λευκό πουκάμισο, λευκό παντελόνι και clear heels. Το πανέμορφο μοντέλο ολοκλήρωσε την εμφάνισή του με φουλάρι στα μαλλιά και μαύρα γυαλιά ηλίου.

Η πανέμορφη Romee Strijd πήγε βόλτα στις Κάννες και επέλεξε να φορέσει ένα ροδακινί κοστούμι. Η ίδια συνδύασε το κοστούμι της με λευκό t-shirt και λευκά μποτάκια.

Η Maimouna N’Diaye κάνει πάντα πολύ ιδιαίτερες εμφανίσεις. Αυτή τη φορά την εντοπίσαμε με σύβολο που αποτελούνταν από ροζ μπλούζα και καφέ φούστα, ενώ η ίδια ολοκλήρωσε το look με υπέροχα γυαλιά ηλίου και μαύρο φάκελο.

Διαβάστε ακόμα: Φεστιβάλ Καννών: Τι φόρεσαν οι πιο καλοντυμένες stars στο κόκκινο χαλί;- Οι stars που μας εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους

Milkmaid tops: Τα μπλουζάκια που είναι η απόλυτη τάση του καλοκαιριού! – Δες πώς να τα φορέσεις κι εσύ!

Ο οίκος Prada μας δείχνει τα πιο ωραία ανοιξιάτικα looks στη νέα κολεξιόν του!- Ποια ξεχωρίσαμε και ποια θα φορεθούν πολύ την επόμενη σεζόν;

Keywords
Τυχαία Θέματα