Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας: Τα ωραιότερα beauty looks

To Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ξεκίνησε και οι celebrities έχουν ξεκινήσει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους. Μπορεί ο Brad Pitt να έκλεψε την παράσταση με το νέο του tattoo και φορώντας ένα απλό, χακί t shirt αλλά λίγες ώρες μετά στο κόκκινο χαλί πάτησαν πανέμορφες γυναίκες με δημιουργίες γνωστών οίκων και κοσμήματα που στοιχίζουν μια περιουσία. 

Όπως καταλαβαίνετε εκτός από τις αποσκευές τους

μαζί τους ήταν και οι beauty experts. Πρέπει να εμφανιστούν άψογες άλλωστε μιας και οι φωτογραφίες τους θα κάνουν το γύρο του κόσμου και το look τους θα συζητηθεί και θα περάσει από το μικροσκόπιο.

Μέχρι τώρα εμείς επιλέξαμε τα τρία ωραιότερα beauty looks αλλά έπεται συνέχεια μιας και οι αφίξεις είναι πολλές και σίγουρα κρύβουν μεγάλο ενδιαφέρον. 

Το μοντέλο Barbara Pavlin εμφανίστηκε με μια μαύρη, κλασική δημιουργία του οίκου Armani, vintage χτένισμα που την έκανε να μοιάζει με star του παλιού Hollywood και μακιγιάζ retro και chic. Τόνισε τα μάτια της με μια γκρι-πράσινη σκιά που αναδεικνύει το φυσικό τους χρώμα και έκανε περίγραμμα στο κάτω βλέφαρο με μαύρο μολύβι. Οι βλεφαρίδες της είχαν τέλειες καμπύλες ενώ τα φρύδια ήταν καλοσχηματισμένα και σωστά τονισμένα. Το υπόλοιπο πρόσωπο παρέμεινε λαμπερό και δροσερό με κοραλί τόνους σε χείλη και ζυγωματικά.

Η Candice Swanepoel υιοθέτησε το μονοχρωματικό look που είναι όπως ήδη γνωρίζετε πολύ μεγάλη τάση φέτος. Επέλεξε κοραλί-πορτοκαλί τόνους που ταιριάζουν τέλεια με τον τόνο της επιδερμίδα της τους οποίους συνδύασε με winged eyeliner. Όσο αφορά το hair look μάζεψε σφιχτά πίσω τα μαλλιά της σε ένα κομψό sleek κότσο με χωρίστρα στη μέση.

Η Elsa Hosk προτίμησε τους γήινους τόνους στα μάτια αποκτώντας ένα smoky eye look σε καφέ αποχρώσεις που δημιουργούν τέλεια αντίθεση με τα γαλάζια μάτια της. Τις ίδιες nude αποχρώσεις κράτησε τόσο στα ζυγωματικά όσο και στα χείλη της. Τα μαλλιά της ήταν μαζεμένα σε κότσο με όγκο στην κορυφή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elsa hosk (@hoskelsa) στις 28 Αύγ, 2019 στις 1:53 μμ PDT

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί δεν επιτρέπεται να κοιμάστε με μακιγιάζ; Δείτε τι λένε οι ειδικοί

Αν είστε καλεσμένες σε γάμο το weekend αντιγράψτε το μονοχρωματικό make up look της Hailee Steinfeld

Keywords
Τυχαία Θέματα