Φοράτε φον ντε τεν και το Καλοκαίρι; Τα 6 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για ένα φρέσκο και δροσερό αποτέλεσμα!

Κι όμως υπάρχει μία κατηγορία γυναικών που συνεχίζει να φορά φον ντε τεν και το Καλοκαίρι. Κι εμείς δεν θα φέρουμε αντίρρηση. Όλα είναι θέμα συνήθειας αλλά και αναγκών. Και κάθε μία από εσάς έχει διαφορετικές και ξεχωριστές.

Προφανώς θέλετε υψηλή κάλυψη και νιώθετε πιο ασφαλείς. Αφού όμως έχετε πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση θα πρέπει να γνωρίζετε όλα τα μυστικά ώστε το φον ντε τεν να μοιάζει με… δεύτερο δέρμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki_Makeup (@nikki_makeup) στις 12 Απρ, 2020 στις 2:27 πμ PDT

Αυτό σημαίνει πως επιβάλλεται να το εφαρμόζετε σωστά ώστε να μην δημιουργείτε μια “μάσκα” στο πρόσωπο καλοκαιριάτικα. Οι ειδικοί είναι και πάλι εδώ λοιπόν για να σας δώσουν τις πολύτιμες συμβουλές τους. Σας παρακαλούμε να κρατήσετε σημειώσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki_Makeup (@nikki_makeup) στις 11 Απρ, 2020 στις 12:23 πμ PDT

Δημιουργήστε έναν λαμπερό καμβά. Η επιδερμίδα πρέπει να είναι απόλυτα καθαρή και πλούσια ενυδατωμένη. Καλό είναι λοιπόν να κάνετε απολέπιση και να απλώνετε μια μάσκα ενυδάτωσης αρκετές φορές την εβδομάδα. Το μασάζ προσώπου επίσης θα σας βοηθήσει πολύ αφού λειαίνει τυχόν ατέλειες και χαρίζει μια δροσερή και ανανεωμένη όψη.

Primer: Είναι το προϊόν-κλειδί, εκείνο που θα κρατήσει το φον ντε τεν στη θέση του για ώρες. Προσέξτε όμως. Δεν υπάρχει λόγος να απλώσετε μεγάλη ποσότητα. Μικρή και με απαλές κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Το καλοκαίρι επιλέξτε μία φόρμουλα που εξαφανίζει τις γυαλάδες.

Τρόπος εφαρμογής: Απλώστε το φον ντε τεν ξεκινώντας από το κέντρο του προσώπου με φορά προς τα έξω. Κάνετε καλό και επίμονο blending ώστε να μην δημιουργηθούν “μπαλώματα” σε διάφορα σημεία. Και μην ξεχνάτε την περιοχή γύρω από τα χείλη, τα πλάγια της μύτης και κοντά στ’ αυτιά.

Μην απλώνετε, ταμπονάρετε. Όπως κι αν απλώνετε το φον ντε τεν, με πινέλο ή beauty blender θα πρέπει να το ταμπονάρετε. Μόνο με αυτό τον τρόπο δημιουργείτε ένα ανάλαφρο αποτέλεσμα.

Strobing: Ειδικά όταν κάνει ζέστη. Αναμίξετε μικρή ποσότητα φον ντε τεν με highlighter και απλώστε το σε ζυγωματικά, μέτωπο και γέφυρα της μύτης. Φροντίστε ώστε και τα δύο προϊόντα να έχουν ελαφριά σύνθεση και ρευστή υφή.

Blot και Set: Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Το τελευταίο βήμα ανήκει στην απομάκρυνση της λιπαρότητας και το φινίρισμα. Χρησιμοποιήστε τα μαγικά blotting papers και μια setting, διάφανη πούδρα.

Μια ματιά ακόμα:

Betina Goldstein: Δημιούργησε το πιο glam chic manicure του Καλοκαιριού και πρέπει να το δείτε!

Jlo, Gwyneth Paltrow, Jessica Alba και άλλες celebrities μοιράζονται μαζί σας το Νο 1 μυστικό της ομορφιάς τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα