Φορέστε μάσκες ενυδάτωσης τώρα που θα μείνετε σπίτι!

Ένα είναι το σίγουρο: Το weekend θα μείνετε σπίτι. Και πολύ μετά βέβαια αλλά εμείς θα ξεκινήσουμε από αυτό. Άλλωστε δεν επιτρέπεται να κυκλοφορείτε πολύ και αυτό είναι το καλύτερο για εσάς αλλά και όλους τους υπόλοιπους.

Θα πρέπει λοιπόν να βρείτε τρόπους να περάσετε όμορφα τις ημέρες σας στο σπίτι και απ’ όλο αυτό να βγει και κάτι καλό. Μιας και δεν υπάρχει λόγος λοιπόν να ασχοληθείτε με το μακιγιάζ ή το styling των μαλλιών σας είναι η καλύτερη ευκαιρία να περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας σε βάθος. Να κάνετε όλα όσα δεν προλαβαίνετε

τις υπόλοιπες μέρες και σας λείπουν. 

Ξεκινώντας από μία μάσκα ενυδάτωσης που θα χαρίσει στην επιδερμίδα την απαραίτητη υγρασία και λάμψη ταυτόχρονα. Και μην ανησυχείτε, αυτό που εσείς έχετε να κάνετε είναι να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας κι εμείς με τη σειρά μας θα σας δίνουμε τις καλύτερες ιδέες, για όσο χρειαστεί ώστε να περάσουν οι μέρες μέσα στο σπίτι όσο καλύτερα γίνεται. Και να δείτε πως αφού περάσουν όλα εσείς θα έχετε αποκτήσει την άψογη επιδερμίδα, θα έχετε μάθει να κάνετε επιτέλους το τέλειο cat eye αλλά κι εκείνη τη δύσκολη πλεξούδα που πολύ σας αρέσει.

Για αρχή σας έχουμε τις ωραιότερες μάσκες. 

Apivita Express Beauty Mask Aloe: Χαρίζει πλούσια ενυδάτωση στην  επιδερμίδα χάρη στην αλόη, το υαλουρονικό οξύ και το εκχύλισμα τριαντάφυλλου που περιέχει στη σύνθεση της.

Korres Babassu Butter Mask: Μάσκα εντατικής ενυδάτωσης και θρέψης με βούτυρο Babassu.

Nuxe Creme Fraiche de Beaute, Masque SOS Hydratante 48H:  Κατάλληλη για αφυδατωμένες επιδερμίδες και κουρασμένη όψη. Επαναφέρει τη χαμένη υγρασία χαρίζοντας λάμψη.

Garnier Skin Active Moisture Bomb Mask: Μια βόμβα ενυδάτωσης που περιέχει  εκχυλίσματα ροδιού, υαλουρονικό οξύ και ενυδατικό serum.

Vichy Quenching Mineral Mask: Μάσκα εμπλουτισμένη με το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy που δρα ως άμεση δόση ενυδάτωσης και καταπραΰνει τη διψασμένη και θαμπή επιδερμίδα.

Διαβάστε ακόμη:

Το ωραιότερο μανικιούρ θα το κάνετε μόνες στο σπίτι χρησιμοποιώντας όλα τα βερνίκια που υπάρχουν στο νεσεσέρ σας

Οι beauty συμβουλές της Hailey Bieber που πρέπει να δείτε και να ακολουθήσετε

Keywords
Τυχαία Θέματα