Φωτιά στην Εύβοια: Τα τρία σενάρια που «δείχνουν» εμπρησμό – Οριοθετημένη η πυρκαγιά

Οι ενέργειες και οι έρευνες της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού στρέφονται στη λογική του εμπρησμού καθώς δεν μπορεί να υπάρξει άλλη εξήγηση για το πώς μπορεί να ξεκίνησε η φωτιά στις 3 τα ξημερώματα

Μπορεί στην πυρκαγιά της Εύβοιας να μην υπάρχει ενεργό μέτωπο και να είναι, όπως λένε οι πυροσβέστες, οριοθετημένη όμως οι αναζωπυρώσεις και η διερεύνηση των αιτιών κρατούν τις δυνάμεις σε εγρήγορση και επιφυλακή. 

Οι ενέργειες και οι έρευνες της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού στρέφονται στη λογική του εμπρησμού καθώς δεν μπορεί να υπάρξει άλλη

εξήγηση για το πώς μπορεί να ξεκίνησε η φωτιά στις 3 τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, ενάμισι χιλιόμετρο έξω από το χωριό Μακρυμάλλη.

Το γεγονός ότι εντοπίστηκαν στοιχεία που δείχνουν τρείς διαφορετικές εστίες συγκλίνουν σε αυτή την εκδοχή, κάτι που αφήνει και ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων, Γιώργος Ψαθάς.

Για τοn λόγο αυτό κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Πυροσβεστικής παίρνουν καταθέσεις από δεκάδες άτομα (μέχρι χθες το βράδυ είχαν ξεπεράσει τα 30) σε μια προσπάθεια να συνθέσουν το παζλ και να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα για αυτή την καταστροφική πυρκαγιά.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα